Gokkusagim 17 yaşında evlendim canım yanlış yazmışım 25 yaşındayım evet vala isteyerek oldu eşim 10 yaş büyük bende. Hatta😄
Sizleri tanımak adına 😍
bitterdelisi24 telefonun elinde patlaisn insallahhh dkdkdkd dermişim😬😁 kız valla bazen sokakta bebek gibi kızları görüyorum yanında o kadar çirkin insanlar varki Allah affetsin yani diyorum bu güzellik bu bebeksilik. Of ya kızları kimseye yakıştıramıyorum😁
Eskobar bu aralar hep olumlu şeyler izliyorm aklım hep orda dkdkd
Etipetito Allah geçim versin bacım 25te evlenince bana çok erken geliyor o yaşlar 😆
Gokkusagim Kız 25 in neresi küçük 😂
bitterdelisi24 kendimi anlatasim yok be bitterrrr😂
bitterdelisi24 kız belki gerçekten Soğuksundur sen farketmemissindir 😂
superisi_ post cok güzel 😍✨🥰
Bende karakter olarak yazayım digerlerini bilen biliyor😂dakik düzenli temiz disiplinli planlı biriyim kendime asırı asırı bakan biriyim tepeden tırnaga yani dısarı cıkarken acık renk giyindigm için yedek kıyafet almayı bile ihmal etmeyen biriyim kokuma güzelligime asırı takıntılıyım kendini seven degerini bilen biriyim beni mutsuz eden herseyi herkesi siler oyle durumlardan direk kacarım kim ne olursa olsun o kadar kendime deger veririm .o kadar disiplinli olmama ragmen de rahatım yani beni görsen bu ikisi nasıl oluyor dersin.ailesine kendi değerlerine kadının degerlerine cok onem veren biriyim.kibar yumusak dilli biriyim anlasamayacagım tek insan cahil ve kendini ezdiren insandır o da onu düsündügümden konusurum karsıdaki benimle anlasmak istemez yoksa herkesle anlasan bir yapım var. kolay kolay asla surat astıgımı goremezsin cok pozitif olumlu eglenceli neşeli biriyim enerjim cok yüksektir yanımdakini de yükseltir yaptıgım her işi her seyi keyifle yaparım hayattan zevk alırım tadını cıkarırım herseyin yemek yapmayı cok severim yemeyi çok severim öyle işte😂
Rouge kanki sen kaç yaşındasın ya ben orayı kaçırdım dkdkdk
Bsrkaya bende öyle emeklilik yaşım gelmiş gibi hissediyorum 😁
HurremSultan Ay herkes küçük kendimi yaşlı hissettim anlık djjdjdndnd
bitterdelisi24 Kurtulamadık bu şehirden djjdjf
Etipetito haahha :)) aynen öyle canım
Medusa sormaaaaa yakında kovarlar zaten merak etme
etoile hadi hadi lütfen
etoile hahahaha :)))) başta evet ama bilerek yapmıyorum :)
HurremSultan bazen dıyorum zaten aynusını telefon elinde patlasın 🤭🤭😄😄😄