Sizleri tanımak adına 😍
Bende sana anlat kendini dicektim 😁 güzel post olmus dedin ya . İyi oldu ❤️ Memnun oldum bebegim 🌸
superisi_
29 yaşındayım
3 yıllık evliyim
Nişanlanana kadar çalışıyordum 😊 ileride yeniden düşünüyorum
Şu aralar duygusal bir kanalizeyim. Eşten yana şanslı iyi bir eş iyi bir sırdaş, arkadaş ailesinin tek kızı ama kayınvalidesine ne kadar alttan alsa da yaranamayan bir yengeç kadınıyım 🔪🙂🫶🏻 kime ne yaptıysam haketmiştir kendime çay yaptım 🤭
bitterdelisi24 kova burcumusun🤣
superisi_ 24 yaşındayım 9 yıllık evliyim 2 kızım 1 oğlum var
Çalışmıyorum
Ben 74 kilo 1.60 boyunda
İyi niyetli saf bana bir adım gelene 10 adım giden çok sıkı sir tutan güler yüzlü komik biriyim bulunduğum her ortamda konuşma şeklimle herkesi güldüren Ama hoşuma gitmeyen en ufak bir kelimese hemen suratı asılan biriyim😇😅
En çokta kocam şikayetçi bu huyumdan ne olursa olsun o yüzün düşmesin diyo 😂
bitterdelisi24 Kız bu güzellere neden tanımadan soğuk diyolar🙄 çünkü beni de uzaktan tanıyanlar burnu havada kendini beğenmiş fln diyo
Kemdimi övmeyi hiç sevmem ama herkes bana çok güzelsin diyo keşke herkesin beni beğendiği kadar bende özgüvenli olup kendimi beğensem hkj😂
Aaayyy herkes 21 22 24 olunca kendimi yaşlı hissetmeye başlıyorumm 🥴
Etipetito kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum kendime hiç güzel demezdim aslında ama bi ara kızlar bile yüzüme bakardı bön bön hatta daha geçen yanımdakine sordum sinirlendim :) yüzümde b.k mu var b. k mu sıçramış neye bakıyolar dedim 😄😄 insan kendini rahatsız hissediyor bazen :))
HurremSultan haha sende çok tatlısın :)) elde edince şımarıyolar bence:) evlenmeden önce derdi ki çok şanslıym gözümü senin gbi biriyle açıcm çok güzelsin..: şimdi telefonla açıyo gözünü 🤦🏻♀️😄
superisi_ bende çok memnun oldum 🙏🥰
2minnosannesi nooo akrep 😛😄
bitterdelisi24 Hep güzelliğimizi kıskandıklarından bunlar😅
Neyse biz mütevazı olalım hjh
Etipetito 15 yaşında mi evlendin çok küçük değil mi yaa isteyerek mi oldu
Gokkusagim 17 yaşında evlendim canım yanlış yazmışım 25 yaşındayım evet vala isteyerek oldu eşim 10 yaş büyük bende. Hatta😄
bitterdelisi24 telefonun elinde patlaisn insallahhh dkdkdkd dermişim😬😁 kız valla bazen sokakta bebek gibi kızları görüyorum yanında o kadar çirkin insanlar varki Allah affetsin yani diyorum bu güzellik bu bebeksilik. Of ya kızları kimseye yakıştıramıyorum😁
Eskobar bu aralar hep olumlu şeyler izliyorm aklım hep orda dkdkd
Etipetito Allah geçim versin bacım 25te evlenince bana çok erken geliyor o yaşlar 😆
Gokkusagim Kız 25 in neresi küçük 😂