BLUE

Bence uzaktan soğuk mesafeli durmak her zaman güzel. Bende öyle olmak isterdim. Ama malesef enerjik samimi olduğumu taaa uzaktaki bile anlıyo 🙄🙄😁😁

superisi_
29 yaşındayım
3 yıllık evliyim
Nişanlanana kadar çalışıyordum 😊 ileride yeniden düşünüyorum
Şu aralar duygusal bir kanalizeyim. Eşten yana şanslı iyi bir eş iyi bir sırdaş, arkadaş ailesinin tek kızı ama kayınvalidesine ne kadar alttan alsa da yaranamayan bir yengeç kadınıyım 🔪🙂🫶🏻 kime ne yaptıysam haketmiştir kendime çay yaptım 🤭

superisi_ 24 yaşındayım 9 yıllık evliyim 2 kızım 1 oğlum var
    Çalışmıyorum
    Ben 74 kilo 1.60 boyunda
    İyi niyetli saf bana bir adım gelene 10 adım giden çok sıkı sir tutan güler yüzlü komik biriyim bulunduğum her ortamda konuşma şeklimle herkesi güldüren Ama hoşuma gitmeyen en ufak bir kelimese hemen suratı asılan biriyim😇😅
    En çokta kocam şikayetçi bu huyumdan ne olursa olsun o yüzün düşmesin diyo 😂

bitterdelisi24 Kız bu güzellere neden tanımadan soğuk diyolar🙄 çünkü beni de uzaktan tanıyanlar burnu havada kendini beğenmiş fln diyo
      Kemdimi övmeyi hiç sevmem ama herkes bana çok güzelsin diyo keşke herkesin beni beğendiği kadar bende özgüvenli olup kendimi beğensem hkj😂

Aaayyy herkes 21 22 24 olunca kendimi yaşlı hissetmeye başlıyorumm 🥴

Rouge bu tartışmayı sabitledi.

Etipetito kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum kendime hiç güzel demezdim aslında ama bi ara kızlar bile yüzüme bakardı bön bön hatta daha geçen yanımdakine sordum sinirlendim :) yüzümde b.k mu var b. k mu sıçramış neye bakıyolar dedim 😄😄 insan kendini rahatsız hissediyor bazen :))

bitterdelisi24 telefonun elinde patlaisn insallahhh dkdkdkd dermişim😬😁 kız valla bazen sokakta bebek gibi kızları görüyorum yanında o kadar çirkin insanlar varki Allah affetsin yani diyorum bu güzellik bu bebeksilik. Of ya kızları kimseye yakıştıramıyorum😁