27 yaşındayım
4 buçuk senelik evliyim
Şuan da bebegimden dolayı calismiyorum ama normalde anaokulu öğretmeniyim şuanlik ev hanımı modundayim
Sakin sessiz naif bir yapım vardır çevremde ki herkes kibarcık taktı adımı 🤭 ama damarıma basıldıgı zaman sessiz halimden eser kalmiyor o an da kimseyi gözüm görmez deli gibi olurum çünkü
Onun dışinda temizlik ve düzen takıntım vardır ev işlerini çok severim ama yemek yapmayı hiç sevmem yemeği zorla yaparım yani. Normalde enerjim çok yüksektir ama bebek benim enerjimi alıp götürüyor uykusuzluk ev işi yemek falan derken ölü gibi olabiliyorum. Dısaridan havalı kibirli gibi gözükürüm ama samimi olunca öyle birisi olmadigim anlasilir herkes oyle diyor cunku aslan burcuyum ve burcumun %80 özelliklerini taşırım maalesef🤭

superisi_ işte farkında olmayaydim iyidi. Düşünsene beni gerçekten tanıyan birisi dese ki ne ukala kendini beğenmiş birisin yok böyle değilim diyemeyecegim. Kendimi aklamak isteyeceğim ama yapamayacagim 😂😂😂😂

superisi_ postu görünce hiç yazasım gelmedi en yaşlı benim sanırım 😄

• 31 yaşındayım 🥲
      • 5.5 senelik evliyim
      • 12 senedir aynı işyerinde çalışıyorum
      • ben çok şen şakrak bir insanm ya hayatı severim, kendimi severim, mutlu olmak için bahane ararm ama sinirlenirsem de aslan kesilirim 😄 Akrep kadınıyım 🔥