- Düzenlendi
superisi_ 27 yaşındayım
4 senelik evliyim, eşimi 16 yaşından beri tanıyorum ancak evliliğe ikna etti😁
İstanbulda yaşıyorum
Bankacıydım artık çalışmıyorum, eşimin kendi işi çocuk olana kadar onunla birlikteydim sonra onada ara vermek zorunda kaldım ama biraz büyüsün yine devam ederim.
Dışarıdan çok böyle çok gıcık aman Allahım kaknemm havalı kendini beğenmiş soğuk görünürüm ama aslında içim öyle değil. Beni tanıyanlar saç rengininde etkisi var ve sürekli kendine bakan biri olduğun için böyle yansıyo derler ama bence alakası yok, karşıdaki nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor.
Haksızlığa hiç gelemem hemen tepkimi veririm, çok sinirli bi yapım var ama öyle gereksiz yerede ota boka sinirlenmem, sinirlendiysem vardır bi sebebi. Çok güzel sır tutarım. Bazen çevrem bunu bildiği için herşeyini bana anlatır kendimi güzin abla gibi hissettiğim çok oluyo.
Beni tanıdıktan sonra aslında görünüşümün aksine çok neşeli sıcak kanlı pozitif eğlenceli biri olduğum anlaşılır ve herkein ortak lafı demekki görünüşe aldanmamak lazım olur😬
Fazla inatciyim ve bu inadimda bazen olumlu şeylerde işe yariyor.
Son olarakta güzellik makyaj bakım olaylarına hastayım çok severim, tam bi koku aşığıyım evdede kendimdede çok severim heryer herkes mis gibi kokmalı. Ağlama modunda olacak kadar keyifsiz olayım biraz kendimle uğraşıp bi makyaj yapsam bakım yapsam yada bi fön çeksem hemen keyfim yerine gelir. ( anamm anamm lafa dalıp ne uzun yazmışım pardonnn ) 🤣🤣