superisi_ beni isim olarak bilen yoktur bence çok dahil olmuyordum konulara ama artık buralardayım🫶🏻
Ben Buket
24 yaşındayım
2 senelik evliyim
Ev hanımıyım ama banka mezunuyum
Aşırı sinirli maalesef ki gururlu inat laf sokma delisi biriyim ama bir okadarda eğlenceli sürekli gülen gezmeyi seven temizlik hastası olarak da bilinirim 😂😂🫶🏻👌bulunduğum ortamı sürekli güldürürüm bundan da zevk alırım sır ve güvenin adreslerindenim o yüzden çevrem çoktur

superisi_
    21 yaşındayım💕
    Neredeyse 4 senelik evliyim🤗💕
    Ev hanımıyım açıktan üniversite okuyorum💕
    Bence ben herkesin güvenebilip sır verebileceği bir insanım. Tuttuğunu koparıyor derler ya tam olarak öyle bir insanim🙌 elimden bir uçan bir kaçan kurtulur. Birde herseyi çok hızlı yaparım yavaş şeyler sabrımı sınıyor dkdk yemek yemek dışında. Sonra birde herkesle iyi anlaşırım. Kavgalı olduğum küstüğüm kimse yoktur olan da bir bokları yemiştir 😂😂😂

Postu açıp kendimi tanıtmamısım yanlız 😁😁

28 yaşındayım
      4 yıllık evliyim.
      Bize ait bi dersanenin müdürüyüm ama şuan bebişimden dolayı ara verdim dönecem tekrar. Ama atanamamış bir Tarihçiyim😁😁
      Dobra bi insanım, laubaliği sevmem. Eşime düşkünüm ama kendimi bu konuda fazla yıpratmam. Kadının ayakta durmasını güçlü olmasını severim. Evimle ilgilenmeyi severim. Arkadaş canlısıyım neşeli pozitif bir insanım. Kafamda apayrı bi dünya var. 😁 farklı bakmayı görmeyi severim. Karakteri oturmuş farklı insanları çok merak eder çok sohbet etmek isterim 🙃🙃 Çok arkadasım vardır ama dostum 2 tanedir. 👌🏻