MedavikPastam limonlu su sanki kabızlık mı yapıyor bana mı öyle geliyor kaç gündür sabah akşam içiyorum sanki bende öyle bi etki yaptı 🤔
diyet , spor… Zayıflamak isteyenler 🙌😀
Etipetito hiç kabızlık problemi yapmadı bende aksine daha rahat ediyordm ama düşük tansiyon taşıdığım için içemiyorm limonlu su 8lere düşüyo tansiyonm 😂 her bünyeye iyi gelmiyor herşey denedin seni rahatsız ettiyse biraz ara ver bakalım eski düzenine dönecekmisin bırakınca
Etipetito yok kız aksine metabolozmanı hızlandırıryor bağırsakları temizliyor, ben hep içerdim eskiden
TombulHatun Ya çünkü bazen çocuklarım kabız olunca ekşili bol limonu pilav yapıp veriyorim birkaç kaşık ishalleri kesiliyor hemen bende limonlu sıcak su içince bağırsaklarım kuruyor gibi oluyor 😄 @MedavikPastam
Etipetito alakası yok canım limonlu suyla
Etipetito gerçi olabilir bak kay7nvalidem de kurukahveye limon sıkar 😂
etoile geldim işte dostum yüzün gülsün beee 🥰😀😀😀😀
Cicekliperde ooo olmaz ama böyle çocuklar 🥹🥹💕😀😀😀😀
TombulHatun herkes bir gelsin :))) sonradan kimseyi eklemeyiz :)))(“ ondan bekliyorum 😀😀
Etipetito onu gösteririz ya isteyen foto atar zaten.. bak gerçekten bu bi işaret bencede :)))
MedavikPastam haahahhah almış limonunu gelmiş yerim ya :)) grup tamamlansın bi hala yazanlar var ama ondan :)
TombulHatun ooo asit kahve karışımı oluyo limonlu suyla alakası yok lütfen 🥹🥹😀😀
bitterdelisi24 25 tane de mekik çektim aç karına💪 Allah güç versin devamını da getirelim inşallah 😁
TombulHatun kabız olunca mı😄
bitterdelisi24 Vala çok istiyorum ama atamıyorum tombul çok öğretmeye çalıştı ama yapamadım 😁
Etipetito yok ishal olunca 😂
bitterdelisi24 gelen geldi çok kalabalık olmasn karışıyor ortalık 😂😂
bitterdelisi24 ishal için söyledim kız onu ben 😂
Ben erken kalkarak başladım normalde hayatta kalkamam 10 dan önce bebisi emzirip gene uyurum kalkip güzel bi kahvalti hazırladım eşimi ise gonderdim bebitomu uyutup dolapları silmeyi düşünüyorum spora dahil olur mu acaba limonlu suya yarın başlarım😅🙊
TombulHatun ishal yazacağıma kabız yazmışım 😄