bitterdelisi24 TombulHatun herkes bir gelsin :))) sonradan kimseyi eklemeyiz :)))(“ ondan bekliyorum 😀😀
Etipetito bitterdelisi24 Ay bu sabah tartıya çıktım bide ne göriyim 76😱🥺☹ Bi yerden kilo vermeye başlamalıyım dedim o anda senin postu görmem bi işaret ama ben foto atmayı asla beceremiyorum o nasıl olcak🥺
bitterdelisi24 Etipetito onu gösteririz ya isteyen foto atar zaten.. bak gerçekten bu bi işaret bencede :)))
Etipetito Sedaa Kız benimde kolllar kalın bende üst bedenden rahatsızım bide simitim var eritmek lazım 🥴
Sedaa Etipetito kız benim öyle çok kalın degil, hatta başkalarina göre normal ama benim vücuduma göre biraz kalın gözüküyor bana 😅 benim simitim yok, belim ince ama göbüş azıcık çıktı malesef.
Etipetito MedavikPastam limonlu su sanki kabızlık mı yapıyor bana mı öyle geliyor kaç gündür sabah akşam içiyorum sanki bende öyle bi etki yaptı 🤔
bitterdelisi24 MedavikPastam haahahhah almış limonunu gelmiş yerim ya :)) grup tamamlansın bi hala yazanlar var ama ondan :)
TombulHatun Etipetito hiç kabızlık problemi yapmadı bende aksine daha rahat ediyordm ama düşük tansiyon taşıdığım için içemiyorm limonlu su 8lere düşüyo tansiyonm 😂 her bünyeye iyi gelmiyor herşey denedin seni rahatsız ettiyse biraz ara ver bakalım eski düzenine dönecekmisin bırakınca
MedavikPastam Etipetito yok kız aksine metabolozmanı hızlandırıryor bağırsakları temizliyor, ben hep içerdim eskiden
Etipetito TombulHatun Ya çünkü bazen çocuklarım kabız olunca ekşili bol limonu pilav yapıp veriyorim birkaç kaşık ishalleri kesiliyor hemen bende limonlu sıcak su içince bağırsaklarım kuruyor gibi oluyor 😄 @MedavikPastam
Etipetito bitterdelisi24 Vala çok istiyorum ama atamıyorum tombul çok öğretmeye çalıştı ama yapamadım 😁
htcaydnn bitterdelisi24 wp grubu kursak aslında devamlı burada aktif kalamıyorum wpde daha çok aktifim
MedavikPastam bitterdelisi24 25 tane de mekik çektim aç karına💪 Allah güç versin devamını da getirelim inşallah 😁