bitterdelisi24 Elizabethyy ya diyet gbi değil herkes evnde ne varsa onu yer. sadece mesela 7 den sonra birsey yemeyiz kapanış o sekılde :)
TombulHatun bitterdelisi24 beklediğim post gelmiş 😂 ben sizin saatlere ayak uyduramam gün içinde evde olmadğm için ben sporu akşam yapıyorm, güne 6.30 da başlıyorm ama kendi saatime göre gruba katılırım 😂
bitterdelisi24 TombulHatun artık bir yerden başlayalım bence :)))) yoksa ben alıp basımı gidiyorum vala :))
TombulHatun bitterdelisi24 bak 7den sonra birşey yemeyiz olayına da uyamıyırm ben biz en erken 7de yemeğe oturuyoruz çünkü 😂
Sedaa bitterdelisi24 benim telefonum bozuk ya, resim çekmiyor. Ben resim atamam ama siz atın. Ben zaten video açıp göbek eritme egzersizleri yapiyorum ama bilmedigim şey varsa sizlerden öğrenirim 😂 benim kollar biraz kalın ya, nasıl inceltebiliriz sence 😂
bitterdelisi24 Sedaa kollar için en güzel hareket ellerini yana açıyorsun ya havada daire çiziyorsun zaten kollarn 20 den sonra yanmaya başlıyor:) bide yüzme hareketi oda çok iyi geliyo neyse konsuuruz bunları 🥰🥰
Etipetito Sedaa Kız benimde kolllar kalın bende üst bedenden rahatsızım bide simitim var eritmek lazım 🥴
bitterdelisi24 TombulHatun sende o saatten sonra bırseu yemezsin ozaman :) ben de çalışıyordum da dönem sonu bıraktım.: seneye inşallah
etoile bitterdelisi24 grubu burdan mi kuracaksınız. Ben diyet yapamam canim. Sporda yani sanmiyorum tembelim ben.
Burnumageliyoduslkmsn bitterdelisi24 canım buradan acilamiyor diye biliyorum bende bu postu açmıştım perideden 9 kızla var grubumuz isterseniz birleşelim yok derseniz sizin grubada girmek istiyorum çok ihtiyacım var çünkü
dilhun Bende istitorummmm doğum yapalı beş ay oldu memelerim dizlerime inmeye başladı sıkılaşmam lazım diyette yspmam lazım
bitterdelisi24 dilhun tamam hepimiz zayıflayacağukkkkk kızlar merak etmeyin…… ben eğer uyarsam bir ayda 7 kilo veririm 🥳 daha önce yaptım :)
bitterdelisi24 Elizabethyy ya çok da önemli değil o genel olarak 7 den sonrw yemeyiz sen 9 dan sonrw yemezsin herkesin ev düzeni var
MedavikPastam bitterdelisi24 yarın sabah limonlu suyum ile burdayım😁 Yaza kadar incelmem lazım kafama koydum valla
superisi_ bitterdelisi24 Ben yiyip yiyip kilo alamayanlardanım benide alın beni gördükçe sinir olup gaza gelirsiniz hı ? 😁🥰