bitterdelisi24 TombulHatun sende o saatten sonra bırseu yemezsin ozaman :) ben de çalışıyordum da dönem sonu bıraktım.: seneye inşallah
Burnumageliyoduslkmsn bitterdelisi24 canım buradan acilamiyor diye biliyorum bende bu postu açmıştım perideden 9 kızla var grubumuz isterseniz birleşelim yok derseniz sizin grubada girmek istiyorum çok ihtiyacım var çünkü
dilhun Bende istitorummmm doğum yapalı beş ay oldu memelerim dizlerime inmeye başladı sıkılaşmam lazım diyette yspmam lazım
bitterdelisi24 dilhun tamam hepimiz zayıflayacağukkkkk kızlar merak etmeyin…… ben eğer uyarsam bir ayda 7 kilo veririm 🥳 daha önce yaptım :)
bitterdelisi24 Elizabethyy ya çok da önemli değil o genel olarak 7 den sonrw yemeyiz sen 9 dan sonrw yemezsin herkesin ev düzeni var
MedavikPastam bitterdelisi24 yarın sabah limonlu suyum ile burdayım😁 Yaza kadar incelmem lazım kafama koydum valla
superisi_ bitterdelisi24 Ben yiyip yiyip kilo alamayanlardanım benide alın beni gördükçe sinir olup gaza gelirsiniz hı ? 😁🥰
bitterdelisi24 TombulHatun herkes bir gelsin :))) sonradan kimseyi eklemeyiz :)))(“ ondan bekliyorum 😀😀
Etipetito bitterdelisi24 Ay bu sabah tartıya çıktım bide ne göriyim 76😱🥺☹ Bi yerden kilo vermeye başlamalıyım dedim o anda senin postu görmem bi işaret ama ben foto atmayı asla beceremiyorum o nasıl olcak🥺
bitterdelisi24 Etipetito onu gösteririz ya isteyen foto atar zaten.. bak gerçekten bu bi işaret bencede :)))