Ayt_ayt ona sonsuz guveniyorum o ayri.Benim korktugum ve burada bu soruyu sormamin asil nedeni bakireligimi bozarsam ilerde doktora gittigimde bunun ortaya cikmasi.Yani bundan korkuyorum.Ben hic bilmiyorum annesiyle birlikde doktota giden oldu mu hic??Sevgilim neden annenle durduk yerde doktora gidesin diyo.Ama ben yine de bakireligimi bozarsan ilerde annemle doktora gittigimde ortaya cikmasindan korkuyorum😕
Kizlar lutfen bakin😐😐
Lutfen cevaplarmisiniz meraktan olucem☹Hic doktora gitmedik annemle.Cok eskiden adet sancim fazla oldugu icin gitmek istemistik ama sonra agrim azaldigi icin gitmedik.Uzerinden 2 sene gecti.Gitmete biliriz ama yine de tirsiyorum.Sevgilim nisanlandiktan sonra doktora gitmek gerekirse ikimiz gideriz diyo.(sevgili oldugumuzu annemle babam bilmiyor)
angell hayır durduk yere nie gidesin ki. Bir problem olmadıgı surece gitmezsin. Ben en son 4,5 yıl önce gitmiştim reglim yüzündedni galiba pek hatırlamıyorum. O zaman sadece bakmıştı orama doktor yoksa sadece hormon testleri falan verdim sonralar bide ultrasonda baktırdım kistlerim vardı die bu kadar. Gerek olmadıgı büyük bir problem olmadıgı sürece zaten durduk yere annen neden seni doktora götürsünki
angell dediklerinden hiçbir şey anlamadım madem korkuyosun niye sürtünüyosunuz ve annenle neden doktora gidesin durduk yere ben annemle falan gidiyordum 18 olmadan önce artık tek gidiyorum kaç yıldır. Korkucağınız şeyler yapmayın ya sonra saçma sapan düşüncelere kapılıyosunuz
angell evet 18 olmadan once tek gidemiyosun benim de gitmem gerekiyordu annemle gittim beraber girdik odaya yani o benim annem cunku gizlim saklim olamaz. Bakireliginin bozulmasindsn korkuyorsan yapma surtunurken aniden zevke gelip içine girse ne yapıcaksın? Senin için belli ki çok önemli ona gore hareket etmeni oneririm
angell bakıyor
Lalderiin öyle bir şey istenirse bakıyor durduk yere bakmaz veya alttan muayne edilicek bir şey değilse bakmaz
angell ne demek rica ederim:)
Lalderiin ya pis yaaa
angell madem bu kadar 3.5 atıyorsun neyine güveniyorsun be kzıım
Yapıp yapıpta korkanı ilk kez görüyorum kız yanık tam vermiceksen niye yapıyorsun adamın hevesini kursağında bırakıyorsun 😂😂
Bazilari yazdigima bin pisman etdi tesekkurler