ayipolmasinama hdhsjshsjs sabahın sekizinde peridede ne işimiz var hele gün aysın bakardık ya boşuna kendini kurtlara yem etmiş post sahibi fjdkeksksjs
Kucak dansı🤭
Merakımdan baktım da geldim vahşet olmuş öbür tarafta ağlanacak hallerine kadını linç etmişler 🤣🤦
yade bende farklı şeyler arayisondayil bu ara ama henüz bişey bulamadım 😊
MedavikPastam off offf😂😂😂😂
MedavikPastam biri kadını azgın ilan edip modlara şikayet etmiş baktım 2 mi 3 post sadece cinsellik yani sansürsüz kadını tanısalar taşlarlardı herhalde😂😂
İyi ki happy kids kullanmıyorum 😄
kizsidikaa abtjzkbekxsbd
1eylul aman kullanma kafayı yer insan orda
ayipolmasinama Ben orada böyle konular açılınca verilen tepkilere çok şaşırıyordum sanki dünyada en kötü şeyi sen yapıyormuşsun, dünyanın en kötü kadını sensin gibi tepkiler veriyorlar 🙈 bu kadınlar evlerinde nasıl o da ayrı bir soru işareti 😁
Kidste bi posta yorum yapmıştım beni dinddn çıkarmışlardı. Bide aralarında din görevlisi dye biri var kendilerinin bir bilgisi yok herşeyi yüce makama sorar gibi soruyorlardı beni linçlediler ay dedim tamam sizsiniz..yaş ortalaması biraz ufak sanırım ordaki kitlenin.
ayipolmasinama biride yazmış ki sabah sabah kucak dansı mı olur🤣🤣
- Düzenlendi
MedavikPastam ay evet ya oraya yazmam hataydı, fena çiynediler son bir kaç ayın en kötü pişmanlığıydı🤭
ayipolmasinama işte benim burdaki tayfa aktif olmayınca orayada yazdım 🙄 ama haddimi fena bildirdiler🤭hepsi erkek fatm olmuş haberleri yok
Elizabethyy yani belki o erkek Fatma tayfalarına böyle şeyler sormam hataydı ama burdada kendime destekçiler görmem beni teselli etti🌸 resmen planlarım suya düstü dans falan, kendimi edepsiz gibi hissettim bişey yapmadım. eşim börek almıştı yedim sonrada Cook uykum var deyip yattım🥲
yade ay canım ya 🙃takma insanoğlu sonuçta herseye bir kulp buluyor önemli olan sizin mutluluğunuz başkasının lafının hiçbir önemi yok,bende kaç kez linclendim orda boş yere hesabı kaç kez kapattım açtım Allah bilir 😊
yade ahhahahahhaha bu daha iyiydi 😂
yade 2 gündür kullanıyorum burayı ve aradığım post 🥰 kocamın hoşuna gidiyor bir kac kere istemisligi var ama ben yapamıyorum diye çekiniyorum çok istiyorum bu konuda kendimi geliştirin bekliyim bakalım burda
deniz_mavisi malesef tatlım bu postumun aynısını kidse yazdiğim için ciddi anlamda ordaki cinsel hayatı cürümüş garılardan linç yedim🤭 ve o yüzden ordaki lincleri gören peride tayfam konu olarak linclenmemi ele aldılar🙂 sağ olsun destekte oldular. Ama farrklı postlardan arama yapıp bakabilirsiniz