- Düzenlendi
Mesela haftanın kaç günü egzersiz yapıp az da olsa vücutta bir fark görülebilir? Günlük kaç dk olmalı?
Mesela haftanın kaç günü egzersiz yapıp az da olsa vücutta bir fark görülebilir? Günlük kaç dk olmalı?
MedavikPastam ben bekarken hep spor salonuna giderdim hey gidi günler 😂
Haftanın üç günü giderdim ciddi anlamda farkediyor vücut şekillenmesi için
1eylul spor salonuna gidemiyorum malesef, evde yapıyorum haftanln 4 günü 20 dk incelme egzersizleri işe yararmı acaba
MedavikPastam ben evde yapamıyorum maalesef
MedavikPastam Ben uzun yıllar gittim. Ve evet kesinlikle etkisi oluyor. Haftanın 4 günü yeterli fakat, 20 dqkşkanın içinde ısınma zamanı olmaması lazım. Vücut 60 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyor. Öncesi için karbonhidrat yakar
Kuzuletta Anlamadım canım nasıl 20 dakikanın içinde ısınma zamanı olmaması lazım?
MedavikPastam Yapılacak olan spor türü ne olursa olsun ısınmadan spor yapmaya başlamak,fiziksel deformelere ve günlerce süren kas ağrılarına neden olabilir.20 dakika kısa bir süre bence
MedavikPastam Ben günlük spor yaparım. Özellikle karın egzersizleri bacak hareketleri. Bu bende alışkanlık oldu. Sabah uyanınca yataktan kalkmadan bacak hareketleri yaparım mesela 🤣
1eylul 60 dakika durmadan spor yapmak mümkün değil ama vücut kaldırmazki☹
Bonibon_ Ne zamandır yapıyorsun? Farkı gördünmü?
MedavikPastam 10 dakika ısınma 20 dakika spor yap yeterli olur o zaman 🌸
MedavikPastam ben düzenli olarak yapıyorum. 6 ay oldu. Evde kendi kendime yapıyorum. Vücudum çok alıştı hareketlere. Rahatlıkla yapabiliyorum. 62 kiloydum. 55 oldum. Vücut alışıyor hareketlere. Özellikle basenleri olanlar için popo sallama hareketi. Çok işe yarıyor her gün bi 15 dk çok etki ediyor🤣😍
Bonibon_ ay hangi haraketleri yapıyosun zahmet değilse videosu falan varsa link atarmısın
MedavikPastam Çok işe yarıyor düzenli yapınca sende alışıyorsun.
MedavikPastam Yani örneğin; 10 dakika ısınma yapman gerek, 20 dakika spor. Bahsettiğim şey o 20 dakika içine 10 dakikalık ısınmayı eklememen lazım. 20 dakika da az bir süre spor için ama başlangıç için güzel. Hiç yoktan iyidir yani
MedavikPastam ya ben evlenmeden önce full bir salona gidiyordum haftanın 3 günü 2.5 saat çok ciddi değişiklikler oldu 3 ayda
MedavikPastam Rica ederim🙂