Kuzuletta hızlı kilo vermek için kaç dakika iyi olur?
Spordan anlayan var mı aranızda spor geçmişi olan?
etoile 2,5 saat spor mu yapıyordun? Bunu vücut nasıl kaldırır ki
MedavikPastam Beslenme+su+ spor şeklinde 1 saat verimli şekilde çalışsan, 2 haftada gözle görülür değişikliği farkedersin
Kuzuletta max 30 dakikadan fazla vücudum kaldırmıyor 😑
MedavikPastam Ben bekarken ve evlendikten bir süre sonra tam donanımlı bir salona gidiyordum haftanın 3 günü spor aletleri 1.5 saat 1 gün zumba 30-40 dk arasındaydı dönüşümlü olarak pilatese de gitmiştim o da o aralıklardaydı ve 1 gün yüzme şeklindeydi. Çok güzel etkisini gördüm. Yüzmeye fıtığım için gidiyordum onunda güzel etkisini gördüm. Bildiğim kadarıyla 1 saati tamamlamak gerekiyor zaten ilk 15-20 dk ısınma gibi oluyor
MedavikPastam canım ısınma kardiyo bir harekete geçmeden diğeri e geçerken ara hareketler arası ara
MedavikPastam 10 dk koşu bandı 15 dk eliptik 20 dk ya da 30 dk spedy bisiklet eee aralarda dinleniyorduk. Dinlenmede şöyle oluyordu oturmuyorduk salonda yavassa soguyorduk. Bacakları öne ata ata yürüyorduk kolları salliyorduk. Sonra bogesel çalışmaya bir gün bacak çalışıyordum zaten 7 8 tane bacak aleti var her aleti 15*3 yapıyorduk arada 12 sn dinlenme ama hızlı hızlı yapmiyorduk her hareketi hissederek yani bayağı yanıyordun. Bir gün kol ve sırt bir gün karın çalışıyorduk. Sonra zaten tekrar soğuma esneme cart curt bitiyordu bazen daha uzun kalıyordum
MedavikPastam pandemi de spor salonlari bir kapandı üzeri e ben evlendim böyle böyle spor yapamaz oldum şimdi 1.5 saat geziyorum çok yoruluyorum spor yapamam o kadar hantal oldum
etoile O zaman benim evde yaptıklarım spor değilmiş😂 bi anda bunları yapamam tabi. Her gün 5 dk artırayım spor süresini diyorum. Bir gün 30 dk diğer gün 35 sonra 40 50 60 böylece günlük 1 saate alışırım herhalde
belladonna O zaman günlük spor süresini arttırarak alıştırayım kendimi 1 saat yapmaya
MedavikPastam evet canım öyle yap bir anda kendine yüklenirsen çok zor oluyor ki senin birde bebişin var dinlenecek zamanın daha da kısıtlanmış olur. Spor salonunda da artırarak gidiliyor bir anda yüklenmeyi bünye kaldırmıyor
MedavikPastam zaten bir kereden uzun bir saate adapte saglayamazsin. Kaslarını kuvvetlendirmen lazım ben 1 aydan sonra bu şekilde oldum
MedavikPastam seni taktir ediyorum ben evde yapamıyorum.
belladonna Anladım canım teşekkürler
etoile Spor salonuna gitmeyi çok isterdim ama bebeğe bakacak kimse yok. Mecbur bebis uyuyunca yapmaya çalışıyorum
MedavikPastam O zaman zorlamaman gerek. Az ama devamlı olsun 😅
MedavikPastam işte zoru basariyorsun bence
etoile Yaza kadar yapıcağıma söz verdim bakalım 😂
MedavikPastam benimde harekete gecmem lazimda bahanelerim çok 😂
etoile Yarından sende başla. Youtubeda bi kanal var beni gaza getiren o oldu. Aşırı kilolu insanlar sporla pilatesle incecik olmuşlar. O değişim videoları aşırı motivasyon veriyor insana