MedavikPastam seni taktir ediyorum ben evde yapamıyorum.
Spordan anlayan var mı aranızda spor geçmişi olan?
belladonna Anladım canım teşekkürler
etoile Spor salonuna gitmeyi çok isterdim ama bebeğe bakacak kimse yok. Mecbur bebis uyuyunca yapmaya çalışıyorum
MedavikPastam O zaman zorlamaman gerek. Az ama devamlı olsun 😅
MedavikPastam işte zoru basariyorsun bence
etoile Yaza kadar yapıcağıma söz verdim bakalım 😂
MedavikPastam benimde harekete gecmem lazimda bahanelerim çok 😂
etoile Yarından sende başla. Youtubeda bi kanal var beni gaza getiren o oldu. Aşırı kilolu insanlar sporla pilatesle incecik olmuşlar. O değişim videoları aşırı motivasyon veriyor insana
MedavikPastam başlayamam modum uygun değil yani benjm istekli olmam lazım. Spor konusunda ve diyet konusunda zoraki ilerleyemiyorum.
MedavikPastam haftanın 6 günü spor yapabilirsin ama vücuduna çok yüklenmeden. Ya da haftanın 3 günü plates yapabilirsin 1 saat. Esneme hareketlerinden başlayacak ama önce ısınmak lazım. Ben fitnessden daha çok Leslie + plates yaparken çok iyi sonuçlar almıştım haftanın bir günü off yapıyodum toplam günde 1 saat egzersize ayırdığım zaman o da sabah kahvaltı öncesi
1eylul tam tersi 20 dk yeterli bir süre. Hatta ip atlayarak ısınıyosanız 1 dk bile yetiyo antrenör eşliğinde spor yaparken her gün aynı tip egzersiz yapmıyodum bir gün tempolu yürüyüş ile 20 dk diğer gün 1 dk ip atlayarak ısınıyodum. Yürüyüş yaptığım gün fitness diğer gün sıkılaşma hareketi. Sürekli ama sürekli aynı hareketleri yapmak da yararlı değil. Tek tip beslenme gibi düşünün
MedavikPastam lise sonda sğrekli ye otur test çöz vs derken şişmiştim çok 32 beden kot giyiyordum artık. Üniversiteye başladığımda 1. Sınıfın yazında spora gittim salona salona 30 dk yürüyordum orda da tempolu koşu bandında başlıyodum. Toplam 2 saat de salonda geçiyodu öncesinde haftada 4 gün 2 saat yüzmeye gittim bir ay boyunca 32 bedenden 28 e düşmüştüm. Salona sadece 2 hafta gidebilmiştim ders dönemi başlıyo diye il değiştirince kaldı. İncelmeyi geç kol ve karın kası bile başlamıştı.
MedavikPastam ben bir haftadır duvar pilatesine başladım, YouTube ve instagramda var örnekleri. Yorumları genel olarak iyi vücudunda değişim olanlar varmış. Zaten bir iki video izleyince instagram reelsde çıkıyordu ben de kaydettim hepsini yapmaya çalışıyorum. Doğum kilolarımı vermek istiyorum bir an önce. Antrenör bir arkadaşım var, 15-20 dk ısınma hareketleri yapmamı, sonra egzersiz yapmamı ve egzersiz bitiminde tekrar 15-20 dk soğuma hareketleri yapmamı söyledi. Gerçekten özellikle ısınmadan başlayınca günlerce vücut ağrısı çekiyorum sonra spordan soğuyorum. Tv den açıyorum genelde videoları karşısında panda gibi yapıyorum 😂 henüz bir şey fark edemedim ben ama değişim olursa post açarım bununla ilgili. İnşallah hepimiz sımsıkı filinta oluruz kızlar amin 😂☺️
Bende evde düzenli yapamadığım için bu sefer tek hareketten gittim, düzenli squat yapmaya karar verdim, on gundir yapıyorum, kas hafızası denen birşey var daha önce spor yaptiysankz kaslariniz eskisine nazaran daha çabuk şekil alıyorz motivasyonunuzu yüksek tuttuğunuz sürece evde de güzel sonuclar alınıyor