melebek keşke uyuyabilsem bebem durmuyor ona kustum aslında ama o anlamıyor onun yerine sana kusebilir miyim😂
En Merak Ettiğiniz Kullanıcı Kim? 🤓
Rouge iPhone ile giriyorum uygulamadan yanlışlıkla bir çıksam bir daha giremeyeceğim sanırım 😁
Nietzsche Ahahaa bencede öyle olmadığını biliyorumm 😅 çünkü kilomuz boyumuz seninle hemen hemen aynı. O yüzden o cirkin olamazsın tahmin edebiliyorumm 😅 amaa acabaa ne derecedeee güzelsin onu çok merak ediyorummm 🤭😅 birdee konuşmalardan falann ayyy benim bu kızı görmem lazımm falan oluyorum 🫣
Vallaha kimseyi merak etmiyorum.
Gerçek hayatta sıkılıp burda ki herkesin birer melek gibi olduğunu düşündüğüm için.
Fiziğine göre.kültürüne göre.milletine göre.yaşayış tarzina göre bakmiyorum.
Burasi benim sanal mutluluk Alemim.
Özelde konuştuğum ve yardimlaştıgim çoklar var.
Özelde konuşmalar özelde kalmali…
İzmirli güzeli yediniz ya bişey demem.
Kadinin düşmani kadindir.
Herkes mutlu olsun burda.
zaten gerçek alemde.çoçuktan.eşten ve maddi durumdan dolayi streste..
Peridenin yazılımında emeği geçen ve editörlerinden Allah razi olsun.bu güzel sanal ortami bize sunduklari için..
melebek ben @zarifhanim’ı merak ediyorum . 😂 çok naif geliyor bana. Düşünceleri , yaptığı yorumlar hoşuma gidiyor.
superisi_ aynen @aykirikadin ı ben de merak ediyorum. Enerjisini seviyorum . 🥰
- Düzenlendi
Hakkımda neyi nasıl düşünmek isterseniz düşünün fakat fake bir hesab değilim evet inanmaya bilirsiniz kimseyi zorlamıyorum erkek olduğumu düşünen de olabilir gerçekten kadın olduğumu da düşünen olabilir sorun yok nasıl bilmek isterseniz öyle bilin gerçekten ben gerçek adımı söyledim insanlık edip tanışmak amaçı ile güzel birde ismimim değişik olması iila yabancı veya fake olduğum anlamına gelmez araştırıp bulunuyor isimler yani bunu düşünmek pekte zor degil kimseye kendimi kanıtlamak etmek zorunda değilim isteyen istediğini düşünebilir hakkımda
Sirinhatun 👋yeni hesab
Yaramazbayan Benim hislerim çok kuvvetli ben burdan bunu anladım çünkü bu hesabı görür görmez kesin sirin hatun dedim bu arada
Hoşgeldin canım😊
Etipetito hoşbuldum dünkü ters tavrım için özür dilerim senden kusura bakma ters çıkıştım
Yaramazbayan Yok canım ne kusuru önemli değil ben kinci bir insan değilim kaldı ki aramızda kötü bişey yaşanmadı zaten 🤗
Etipetito sağol 🙏
melebek Ben merak etiklerimi hepsini gördüm😁 @MedavikPastam merak etmiyor değilim😽😁
offended_lady bende seni😁
MedavikPastam özele gel o zaman kankii😁