• Muhabbet
  • En Merak Ettiğiniz Kullanıcı Kim? 🤓

melebek keşke uyuyabilsem bebem durmuyor ona kustum aslında ama o anlamıyor onun yerine sana kusebilir miyim😂

Nietzsche Ahahaa bencede öyle olmadığını biliyorumm 😅 çünkü kilomuz boyumuz seninle hemen hemen aynı. O yüzden o cirkin olamazsın tahmin edebiliyorumm 😅 amaa acabaa ne derecedeee güzelsin onu çok merak ediyorummm 🤭😅 birdee konuşmalardan falann ayyy benim bu kızı görmem lazımm falan oluyorum 🫣

Bsrkaya eskiden baya kişiye atmıştım, güvenilirdi ortam.hiç sorun da yaşamamıştım, ama şuan asla atamam 😂 kendimize göre bi güzelliğimiz var işte ,idare ediyoruz 😂

Nietzsche Ahaha güldürdün Beniii 😅 yaa atsana şöyle bebekten öncesi ve sonrası diyee evrimm gecirmis olmalisin imza mi atarimmm 😅

Vallaha kimseyi merak etmiyorum.
        Gerçek hayatta sıkılıp burda ki herkesin birer melek gibi olduğunu düşündüğüm için.
        Fiziğine göre.kültürüne göre.milletine göre.yaşayış tarzina göre bakmiyorum.
        Burasi benim sanal mutluluk Alemim.
        Özelde konuştuğum ve yardimlaştıgim çoklar var.
        Özelde konuşmalar özelde kalmali…
        İzmirli güzeli yediniz ya bişey demem.
        Kadinin düşmani kadindir.
        Herkes mutlu olsun burda.
        zaten gerçek alemde.çoçuktan.eşten ve maddi durumdan dolayi streste..
        Peridenin yazılımında emeği geçen ve editörlerinden Allah razi olsun.bu güzel sanal ortami bize sunduklari için..

Bsrkaya neye imza atıyosun aynıyım ben 😂asla yaşımı göstermiyorum ,çocuk olunca ne oluyor sanki ne değişiyor 😂 sanırım sen evrim geçirdin jsjsjs

Nietzsche Vallahi bence gecirdimm 😅 su 3 yıl da bana ne olduu anlamadım bileee 😅 3 yıl nasıl geçti onu bile anlamadım 🧐 cöktüm resmennn Demet Evgar diyor ya ne zaman oldu ya tüm bunlar hangi araa biz bı zamanlar çıtırdık yaa cı tır dıkkk ne zaman oldu tüm bunlar o evredeyim şuan beenn 😅

Hakkımda neyi nasıl düşünmek isterseniz düşünün fakat fake bir hesab değilim evet inanmaya bilirsiniz kimseyi zorlamıyorum erkek olduğumu düşünen de olabilir gerçekten kadın olduğumu da düşünen olabilir sorun yok nasıl bilmek isterseniz öyle bilin gerçekten ben gerçek adımı söyledim insanlık edip tanışmak amaçı ile güzel birde ismimim değişik olması iila yabancı veya fake olduğum anlamına gelmez araştırıp bulunuyor isimler yani bunu düşünmek pekte zor degil kimseye kendimi kanıtlamak etmek zorunda değilim isteyen istediğini düşünebilir hakkımda

Sirinhatun 👋yeni hesab

Yaramazbayan Yok canım ne kusuru önemli değil ben kinci bir insan değilim kaldı ki aramızda kötü bişey yaşanmadı zaten 🤗

Peride bu tartışmayı sabitledi.