dnz23 “kadının düşmanı kadın” tabirinin platforma çevirilmiş hali. Herkes kendisini nerede iyi hissediyorsa orada takılmalı ☺️
Gece dedikodusu 😂🤚 kids 😒
dnz23 Kids aslında güzel bir uygulama biz anneler için ama oranın kafası biraz farklı çalışıyor ve dediğiniz gibi linçler, verilen tepkiler, söylemler çok garip. Çoğu, çocuklarını leyleklerden almış gibi, kocası bir şey yapsa anında boşayacak gibi, en iyi şeyleri onlar biliyormuş gibi davranıyorlardı ben aylar önce sildim. Her gün bir doz sinir oluyordum çok şükür rahatım artık
dnz23 😅 oranın zihniyetini bir türlü çözemedim.
dnz23 ben niye hiç görmüyorum onları 😂 ben post açınca yazıyor millet😂😂😂
dnz23 hala aynı mı orası 🤦🏻♀️
dnz23 Hahah çok iyi özetlemişsin. Orda benimde hesabım var ama pek girmiyorum. İnsan yorum yapmaya korkuyor orda. Hepsi mutsuz 40 50 yaşlarında kadınlarla dolu. Bide seviyeleri düşük ya. Mesela bi görüşünü yazıyorsun seninle aynı fikirde olmayanlar hemen linçliyorlar. Seviyeıi tartışmayı da beceremiyorlar. Hemen ağızları kayıyor kenar mahalle kavgasına. Lohusa desen bizde lohusa olduk hiç böyle asabi hırcın birine dönüşmedim.. uykusuzlar yorgunlar o yuzden desen günlerce sabaha kadar beşiğin başında uyumadan beklemişliğim var yinede onların durumuna düşmedim…
bitterdelisi24 daha beter
HurremSultan Sen hurrem olduğun icin çekiniyorlar senden işte anla sultanım.. kellelerini alma diye dkdkddk
zarifhanim dostum senin yorumların nasıl bu kadar bilgilendirici olabiliyor 🤗
MedavikPastam Kız sen. Niye.grubu tınlamıyon ne bişey yaziyon ne bişeye cavap veriyon🤨😄
zarifhanim bu formun İlber hocası sensin 🤗
Etipetito ya yetişemiyorum size mesaj çok tınlamamak değil
etoile Bilmem, bir arkadaşımla gerçek hayatta muhabbet ediyor gibi anlatmayı seviyorum sadece ☺️
etoile Estağfirullah 🥲🥲
MedavikPastam olabilir bak alırım ama yani kelleyi affetmemmm😂😂😂
MedavikPastam Buraya yetişiyon ama😂😂
Etipetito geldim oraya 😁
zarifhanim öyle gerçekten:) bu Arada kullanıcı adınızla çok uyumlusunuz ☺️