Kızlar eşimle güzel birlikteliğimiz var nerdeyse hergün cinsellik ama benden çok eşim ister yani her akşam her sabah yanasmaya çalışır, iyi daha ne istiyorsun olsa dert olmasa dert ediniyosunuz diceksiniz ama farklı bir konudan dolayı takıldım, dün biraz Google’dan üsten baktım sürekli cinsellik isteyen erkeklerde bi sebep daha doyumsuzluk yasadıkları anlamınada gelebiliyormus ve tabi karektere göre doyumsuzlukta aldatmaya götürebiliyormus🥲 ama tabi bu her zamn bu anlama gelmiyo ama kafama takıldı . Şimdi sizde evli tecrübeli insanlardınızdır, sizce bu normalmi yoksa bi yerde bir sorunmu vardır ona göre haftada 2 kere olması için işi bi rayına oturturucam. Yani sizi bilemiyorum ama bizde nerdeyse hergün ilişki yasadığımız halde bir sorun yok diyeyiniz varmı yoksa tam aksine çok sık ilişki sıkıcılaşmaya basladı diyenlerinizde varsa bi fikir verin veya başka sebeplerde olabilirmi
Hergün cinsellik🙄
yade evliliğin ilk yıllarında normal bir de yaşlar 25 civarıysa normal. İleride haftada 2 yi bırak 1 bile zor oluyo. Yaşı kemâle ermiş gibi yazdım ama vaziyet böyle. Bizim bazen haftada bir bazen 2 haftada şuan 2 ay doldu 3. Ay doldurucaz hayırlısıyla ay dönümü kutlamayı düşünüyorum eşime böyle pasta yapıp ilişkisiz bilmem kaçıncı ayımız kutlu olsun pastası
buzdankalpler kusura bakmayın umarım durumunuz düzelir🙂ama şu pasta yaptırma kısmına çok güldüm ya🤭benim yaş 24 eşimin 27 . Sizin peki yaşlar kac
yade yeni evliyken bu durumu normal karşılardım çocuk olana kadar neredeyse böyle gidiyordu çocuk oldu yaş ilerledi şuan hergün dese asla derim 😂 şuan tamamen bize göre ilerliyor durum bazen 3 gün üst üste bazen hafta da bir tamamen duruma göre. Şuan siz gençsiniz daha herg0n isteyebilir eşin zamanla oturur muhtemelen
- Düzenlendi
yade Ben bir anormallik görmedim. Bizde çoğu zaman hergün yaparız bazı günler 2 kere bile olur. Aldatmayla alakası olduğunu düşünmüyorum. Yeri geldiğinde aylarca yapmamışlığımız var hamilelik, lohusalık vs yüzünde. Doyumsuzluktan değildir aranızda tutku şehvet var ne güzel işte.
TombulHatun bende 2 bebek var biri 2 buçuk biri 10 aylık ama tabi beni yoruyorlar adamı değil o yüzden enerji yerinde heralde
MedavikPastam ay inşallah dediğiniz gibidir♥️
yade maşallah biz 1 çocukla bu haldeyiz yaşlanmışız biz 😄
yade Bu insanların isteğine göre değişir ki. Kimi her gün ihtiyaç duyar, kimine haftada iki yeter. Kimi daha uzun süre istemez. İlla doyumsuz olduğu, aldatmaya meyilli olduğu kanaatine varmamak gerek. Sizin ihtiyaç düzeyiniz de böyledir demek. Taraflardan ikisi de memnunsa ardına düşmemek gerek diye düşünüyorum.
yade eğer beslenme rutininizde enerji veren şeyler sık tüketiliyorsa normal bir durum. Biz hamilelikten önce ya her gün ya da iki günde birdi. O zamanlar akşamları fındık fıstık şerbetli tatlı şu bu çok yiyorduk. Şimdi bebiş öyle yoruyorki haftada bir bile zor aklımıza geliyor. Mecalimiz yok. 😅
yade benim 31 eşimin 37.
TombulHatun çocuksuz bu halde olan ben 😂 neyse bizimki başka sebepten o konu başka
- Düzenlendi
yade bence aldatma konusuyla alakasi yok bu bi ihtiyaçtır sen istediginde olur eşin istediginde olur isteğe ihtiyaca göre yani. Mesela ben 23 yaşındayım esim 27 yaşında 18 aylik kizimiz var genelde her gün oluyor yorgunluğa hastaliga da bağlı tabi bazen bi gun oluyorsa ertesi gün olmuyor öyle yani canimiz ne zaman isterse bazen gunde 2 oldugu bile oluyor bize bağlı yani
Kızlar bu kişi hem happykidsde açmış aynı sorunu birde peride de 10 kişiden fazla yazan yok hiç bir soruma cevap vermedi diye de eklemiş kendisi . Ve orada çoğu kişi bu kişinin erkek olduğunu düşünüyor çünkü özelden o şekilde konuşmalar yapmış dikkat edin ✨✨✨✨
arimbalimpetegim 2 bebekle hergün yemek yapamıyor olabiliyorum o yüzden genelde daha sık tost yaparım adama 🤭
buzdankalpler ben yaşlandığımı hissediyorum gerçekten 😂
Bsrkaya bacım bı salya bastada dedim cevap veren yokburdakiler heemn vevap vermeyince orayada yazmak istedim . Ya erkek olsam gider azar uygulaması ve onun gibi sacmalıklarla vakit kaybederim . Hem erkekler uzun uzun yazı yazmayı sevmez . Erkek olsam niye derdimi anlatmak için parmakçıklarımı yorayım
Bsrkaya İkna olmak için bin kişinin yorum yapması mı gerekiyormuş? Bir kişi bile yazmış olsa küçümsemek doğru değil. Belki sadece bir kişisinin bilgisi olacaktı. Söylediğin iyi oldu