Kızlar bu kişi hem happykidsde açmış aynı sorunu birde peride de 10 kişiden fazla yazan yok hiç bir soruma cevap vermedi diye de eklemiş kendisi . Ve orada çoğu kişi bu kişinin erkek olduğunu düşünüyor çünkü özelden o şekilde konuşmalar yapmış dikkat edin ✨✨✨✨

Bsrkaya bacım bı salya bastada dedim cevap veren yokburdakiler heemn vevap vermeyince orayada yazmak istedim . Ya erkek olsam gider azar uygulaması ve onun gibi sacmalıklarla vakit kaybederim . Hem erkekler uzun uzun yazı yazmayı sevmez . Erkek olsam niye derdimi anlatmak için parmakçıklarımı yorayım

Bsrkaya İkna olmak için bin kişinin yorum yapması mı gerekiyormuş? Bir kişi bile yazmış olsa küçümsemek doğru değil. Belki sadece bir kişisinin bilgisi olacaktı. Söylediğin iyi oldu

zarifhanim ben çoğunluk kişinin fikrine göre olay nekadar normal bunu bilmek istiyorum ve çoğunluk fikri içinde çok kişiye ihtiyaç var. Bazen burdan form açtığımda 5 Veya 6 kişi cevap veriyor yine acaba diye soru isartleriyle kalıyorum

yade Postu iki saat önce açmışsınız çoğunluk kişi de yorumda bulunmuş. Zaten forumdaki aktif üyeleri saysak 20 30 kişi anca vardır. Kids gibi kalabalık ve faal bir performans yok. Ben aktif oldukça yorumda bulunmaya çalışırım diğer üyeler de öyle yapıyordur eminim. Yani kasten böyle yapıldığını düşünmüyorum.

• yade bunu yanıtladı.

zarifhanim bugün belki erken saatte yazdım diye biranda cevaplar geldi bunu yeni fark ettim . Çünkü ben buraya da genelde yazınca 12′den sonra falan yazıyorum diye dir herhalde

yade niye anket çalışması mı yapıyosun? Bu konu üzerine makale mi yazarsın katılımcıların % bilmem kaçına göre oran mı çıkarıcaksın. Dünya bilimi için muazzam bir çalışma yaptığını bilseydik herşey çok farklı gelişebilirdi 😂

yade 2 çocukla hergün cinsellik hem de iyi beslenme olmadan yorucu olmuyor mu

Bsrkaya yok yok mümkün değil erkek olamaz, kidste eşimin kadınlarla aynı ortamda çalışmasını istemiyorum diye saçma sapan gönderi açmıştı ordan hatırlıyorum bende, böyle bir olay sadece kadın aklına gelir yani erkek değil.

superisi_ hahaha bu kullanıcı kadın mı erkek mi bilmiyorum ama, peride ve kidste ki konu başlıklarına bi bak hepimizden daha dişiiiiiiiil biri 😂

yade peki perideyi kotulemek için neden parmakcıklarini görüyorsun ? Orda hiç kimse cevap vermiyor falan diyorsun bak postuna herkes yazdı. Niye perideyi kotuluyorsun

Kız sen buraya gelip kidsi, oraya gidip perideyi mi kötülüyorsun? Derdin ne anlamadım valla