MedavikPastam ay inşallah dediğiniz gibidir♥️
Hergün cinsellik🙄
yade maşallah biz 1 çocukla bu haldeyiz yaşlanmışız biz 😄
yade Bu insanların isteğine göre değişir ki. Kimi her gün ihtiyaç duyar, kimine haftada iki yeter. Kimi daha uzun süre istemez. İlla doyumsuz olduğu, aldatmaya meyilli olduğu kanaatine varmamak gerek. Sizin ihtiyaç düzeyiniz de böyledir demek. Taraflardan ikisi de memnunsa ardına düşmemek gerek diye düşünüyorum.
yade eğer beslenme rutininizde enerji veren şeyler sık tüketiliyorsa normal bir durum. Biz hamilelikten önce ya her gün ya da iki günde birdi. O zamanlar akşamları fındık fıstık şerbetli tatlı şu bu çok yiyorduk. Şimdi bebiş öyle yoruyorki haftada bir bile zor aklımıza geliyor. Mecalimiz yok. 😅
yade benim 31 eşimin 37.
TombulHatun çocuksuz bu halde olan ben 😂 neyse bizimki başka sebepten o konu başka
- Düzenlendi
yade bence aldatma konusuyla alakasi yok bu bi ihtiyaçtır sen istediginde olur eşin istediginde olur isteğe ihtiyaca göre yani. Mesela ben 23 yaşındayım esim 27 yaşında 18 aylik kizimiz var genelde her gün oluyor yorgunluğa hastaliga da bağlı tabi bazen bi gun oluyorsa ertesi gün olmuyor öyle yani canimiz ne zaman isterse bazen gunde 2 oldugu bile oluyor bize bağlı yani
Kızlar bu kişi hem happykidsde açmış aynı sorunu birde peride de 10 kişiden fazla yazan yok hiç bir soruma cevap vermedi diye de eklemiş kendisi . Ve orada çoğu kişi bu kişinin erkek olduğunu düşünüyor çünkü özelden o şekilde konuşmalar yapmış dikkat edin ✨✨✨✨
arimbalimpetegim 2 bebekle hergün yemek yapamıyor olabiliyorum o yüzden genelde daha sık tost yaparım adama 🤭
buzdankalpler ben yaşlandığımı hissediyorum gerçekten 😂
Bsrkaya bacım bı salya bastada dedim cevap veren yokburdakiler heemn vevap vermeyince orayada yazmak istedim . Ya erkek olsam gider azar uygulaması ve onun gibi sacmalıklarla vakit kaybederim . Hem erkekler uzun uzun yazı yazmayı sevmez . Erkek olsam niye derdimi anlatmak için parmakçıklarımı yorayım
Bsrkaya İkna olmak için bin kişinin yorum yapması mı gerekiyormuş? Bir kişi bile yazmış olsa küçümsemek doğru değil. Belki sadece bir kişisinin bilgisi olacaktı. Söylediğin iyi oldu
- Düzenlendi
zarifhanim ben çoğunluk kişinin fikrine göre olay nekadar normal bunu bilmek istiyorum ve çoğunluk fikri içinde çok kişiye ihtiyaç var. Bazen burdan form açtığımda 5 Veya 6 kişi cevap veriyor yine acaba diye soru isartleriyle kalıyorum
Bsrkaya artık burda kimseye güvenim kalmadı ne bu ya biri erkek çıkar, biri piskopat, biri fake foto atan trol…🙄
yade Postu iki saat önce açmışsınız çoğunluk kişi de yorumda bulunmuş. Zaten forumdaki aktif üyeleri saysak 20 30 kişi anca vardır. Kids gibi kalabalık ve faal bir performans yok. Ben aktif oldukça yorumda bulunmaya çalışırım diğer üyeler de öyle yapıyordur eminim. Yani kasten böyle yapıldığını düşünmüyorum.
zarifhanim bugün belki erken saatte yazdım diye biranda cevaplar geldi bunu yeni fark ettim . Çünkü ben buraya da genelde yazınca 12′den sonra falan yazıyorum diye dir herhalde
yade niye anket çalışması mı yapıyosun? Bu konu üzerine makale mi yazarsın katılımcıların % bilmem kaçına göre oran mı çıkarıcaksın. Dünya bilimi için muazzam bir çalışma yaptığını bilseydik herşey çok farklı gelişebilirdi 😂
TombulHatun o zaman benim üzerime toprak atsınlar 😂😂
buzdankalpler yok kız deme öyle 😂
yade 2 çocukla hergün cinsellik hem de iyi beslenme olmadan yorucu olmuyor mu