kleopatranizzz sağol canım yok hiç aramıyor sormuyor zaten bi kere gördüm canlı olarak evliyim zaten suan bi iki kez telefonla konuştuk para istemeye başladı bende yok ki anne diyince aramıyor artık

kleopatranizzz umuyorum öyledir bir anda bir yerden başka bir şekilde karşıma travma olarak çıkmazlar inşallah 🫠yani ailem normal bir aile idi annem biraz problemliydi o da sırayla gibi hepimize belli bir zamanda sıkıntı vermiştir o kadar yani ama küçükken değil ama başka problemler elbette vardır illaki hatırlamıyorum 🤷🏻‍♀️

kleopatranizzz çocuğuma asla şiddet uygulamam benim annem babam ayrıldi ben 5 yaşındayken ilk babamla sonra 6yasinda annemle kaldım.14 yaşında evlendim ama annem hep sidet uygulardi bana belki sonradan canı acirdi ama hiç aklımdan cikmiyo ben sesleniyorum diye beni tehtid.ederdi babana goturucem seni kolumdan cekiyodu biliyodu çünkü ben anesiz duramadigimi mesela hiç okulumla ilgilenmedi şimdi iki kardeşim var ilgileniyo her ikide.bir ben seni el kapısında buyyuttum diyo üvey babam vurmasın diye o bana vuruyomus sonra üvey babam kiskaniyo diye babamla konuşmamı istemiyordu bende 10 yıl babamla konuşmadım sonra dediler ki namaz da kıldan Kur’an da okusan kabul olmazmış kussen babanla bende gittim.baristım şimdi annem yüzüme vuruyo yıllar sonra.cikti.baban meydana mesela eşimle ayrılsak bile ben kızımı hiç zorlamaam babanla gorusemmesin diye ben anneysem.oda.baba baskasinla.evli olsam dahil istemiyorum dediğim halde evlendirdi beni hiç güzel bir çocukluk görmedim kızım için elimden geleni yapcam.hayalim polis olmaktı yada.doktor ve. Olamadım Allah’ım iziniyle kızıma yasatacam bu duyguyuy

Mihrisultan ne güzel ama rabbim kız çocuğu nasip etmiş sana sen onun geleceğini hayatını güzelleştirmek için elinden gelenin fazlasını yaparsın. Kendine gelince de kolay değil elbette yaşananları yok saymak fakat geçmişle yaşarsak geleceğe odaklanamayız şimdiki hayatını güzelleştirmeye bak

kleopatranizzz babamızdan ayrı büyüdük dedemin babama taktığı borçlar yüzünden yurt dışına gitmek zorunda kaldı çünkü 5 kardeşiz tek maaş ev kira o zaman yeni ayırmıştı evimizi elde hiç bir şey yok 0 destek çok kötü evlerde de oturduk annem tek başına çok mücadele etti bizim sonradan çok şükür toparlandık bir dediğimizi iki etmediler sevgi ile büyüdük orası ayrı babam ayrıda olsan her dakika arardı saatlerce konuşurdu her birimizle şuan bizimle döneli baya oldu esnaf evide var arabası da o zor günleri çektiler şimdi sefasını sürüyorlar Allah kimseyi sınamasın
        Annem şöyle kötü bakıyordu diyemem ama en ufak şeylerinde vurmaya kalkışır dı çocukların bunu asla yapmam bebeğime

kleopatranizzz Annem çok harika, sabırlı ve üretken bir anne. O yüzden travmalar içinde çocuk olduğumdan çocuksu bir ruha sahip olduğumdan fazla hasar almadan gayet güzel bir çocukluk dönemi geçirdiğimi söyleyebilirim. 5 kız kardeş olmamızın da büyük etkisi var. Arkadaşlarımızla bir arada büyüyor gibiydik.Yani neşemizi bir şekilde bulurduk. Annem evlatlarına değer verdiğini hep belli ederdi. Saçma bir şey de anlatsak dinler, komik hareketler yapsak gülerdi. Ortada bir parça nesne olsa onu bir oyuncağa dönüştürebilirdi. Bez bebekler, bize etekler, her şeyi üretebilecek becerikli bir kadındı.
        Yalnız kaldığında tek başına dışarı çıktığında dinlenmek için ne yaparsın deseniz kitap okurum. Çünkü çocukluğumda hep okuyan öğrenmeye hevesi olan bir anne ile büyüdüm. Örneğin sobayı bir gazete parçası ile yakacak olsa bile önce o sayfaya bir göz gezdirir sesli yada fısıldayarak okur sonra yakardı. Telefon rehberlerini, gazeteleri, hikaye kitaplarını, ilaç prospektüslerini, eşyaların kullanım kılavuzlarını hep severek okurduk annem sayesinde. Hala böyle şeyleri seviyorum.
        Kendi özel hayatında illaki kötü olaylar yaşardı ama bize hiç hissettirmezdi, hiç yanımızda ağlamazdı. Yatağa girer üzerini örterdi. Biz ikizimle yanına gittiğimizde ise gözyaşlarını silip yorganı kaldırıp hiç bir şey yokmuş gibi konuşmaya, ona sorular sorduğumuzda cevaplamaya ve hikaye anlatmaya devam ederdi. Sanırım bir büyük travmam bu sebepledir. İçimde hep bir üzüntü ve acıma duygusu oluşuyor, hatırlayınca gözlerim doluyor. Annem harika bir anneydi ama keşke bu kadar fedakar bir kadın olmasaydı, kendi acısını hep içinde yaşamasaydı keşke ona o duygu hallerinde özgürlük hakkı tanıyabilseydik diye düşünüyorum arada. Ona bahsettiğimde ise hep bizim ona ilaç olduğumuzu, yalnız hissetmediğini söylerdi.
        Annem gibi bir anne olmayı öyle çok isterdim ki. Ama onun kadar mükemmel bir anne olamam biliyorum.. 🌿

kleopatranizzz valla fıstık gibi dört dörtlük çocukluk geçirdim kolejlerde okudum,istediğim yere gittim, çılgın dersane misali kolejde sımav Kamplarımız antalya’da beş yıldızlı otellerde olurdu 🤣 ne biliyim maddi manevi çok rahattım ailem çok iyiydi bir şeyin etiketine bakmazdım vs vs

kleopatranizzz ahhh hayatımın en güzel dönemiydi herşey çok güzel çok eğlenceliydi ikizim var benim komşuların çocuklarıyla gece yarılarına kadar oynayarak babam eve geldiğinde saklanıp çikolata verince saklandığımız yerden çıkarak diş çıkardığımız dişleri yastığın altına koyup sabah dişin gitmiş yerine para koyulmuş uyanarak her anı güzel mükemmel geçti annemde babamda çok güzel bir çocukluk yaşattılar asla yapmam dediğim tek bir anım bile yok bende oğluma umarım böyle güzel anılar yaşatabilirim

kleopatranizzz 9-10 yaşıma kadar güzeldi aslında. Yalnız annem bizi çok titiz büyüttü. Haliyle biz de titiz olduk çıktık. Takıntılarımız var, bu yaşımıza geldik aşamıyoruz hâlâ. Çocuğumu öyle büyütmem diyordum ama yapamıyorum ellerim yıkamaktan yara içinde şu an kupkuru. Belki daha küçük diye bu kadar hassas davranıyorum koruyorum onu büyüdüğü zaman parkta sokakta toprakla su birikintisiyle oynamasına izin vermek istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum 🥹

kleopatranizzz beni çocukluğum annesiz ve babasız büyümeye rağmen her koşulda yanımda olan destek olan bir dedemden kalma emekli maaşıyla beni kardeşlerimi okutan sahip çıkan seven canım babaannem mekanı cennet olsun bir gün olsun onun sayesin de annesizlik çekmedim hep hala aklıma gelir biz 3 kardeş yer sofrasına oturtur önce bizim karnımızı doyurur sonra kendi yerdi Bizi gezdirir giydirir hasta olunca başımızda beklerdi.. iyiki babaannem büyütmüş bizi diyorum her zaman.. asıl kendi anneme gelince onu Rabbım ne bu dünyada ne de diğer dünya da karşıma çıkarsın Allah’tan tek dileğim bu.. bazen karşısına çıkıp bak annelik böyle olunmaz böyle olunur demek geliyor tabii bazenn yüzünü dahi görmek istemediğim biri.. iyiki anneyim ve asla kızımı nefes aldığım sürece yalnız birakmıcam