kleopatranizzz beni çocukluğum annesiz ve babasız büyümeye rağmen her koşulda yanımda olan destek olan bir dedemden kalma emekli maaşıyla beni kardeşlerimi okutan sahip çıkan seven canım babaannem mekanı cennet olsun bir gün olsun onun sayesin de annesizlik çekmedim hep hala aklıma gelir biz 3 kardeş yer sofrasına oturtur önce bizim karnımızı doyurur sonra kendi yerdi Bizi gezdirir giydirir hasta olunca başımızda beklerdi.. iyiki babaannem büyütmüş bizi diyorum her zaman.. asıl kendi anneme gelince onu Rabbım ne bu dünyada ne de diğer dünya da karşıma çıkarsın Allah’tan tek dileğim bu.. bazen karşısına çıkıp bak annelik böyle olunmaz böyle olunur demek geliyor tabii bazenn yüzünü dahi görmek istemediğim biri.. iyiki anneyim ve asla kızımı nefes aldığım sürece yalnız birakmıcam
Çocuklugunuz
kleopatranizzz Benim çocukluk dönemimin çok güzel geçti. Çocukluğumdan unutmadığım bir sürü anım var. Arkadaşlarımla ilgili, ailemle ilgili… Kendi çocukluğumu büyütme şansım olsa yine bu şekilde büyütürdüm. Hiç keşkem olmadı çocukluğuma dair. Bu konuda annem çok iyi bir yönetici oldu. Çalışmasına rağmen hep kontrol altında ama bir o kadar da özgür bir çocukluk dönemim oldu. Şu ana kadar öyle eleştirdiğim bir davranışı kendim yapmadım ama kızım daha küçük ileride yapabilirim 😁 ama öyle annemin eleştirdiğim bir yanı da yok çocuk büyütme konusunda zamanla göreceğiz artık
2002 doğumluyum 🥰🤗 bundan 10 sene 15 sene öncesini hatırlıyorum 90 lar gibi olmasada yinede güzel di yokluklara rağmen saftık düşüncelerimiz ter temiz di. Annem 38 yaşında doğurmuş beni kaza ile o sıralar poskolojik sorunları olmuş ablamda aramda 13 yaş var en büyüğü abim di ( vefat etti) ablam çok destek olmuştur anneme bana bakmiş hem kendi okulu yeri gelmiş ana yeri gelmiş öğrenci abla olmuş saolsun ben 6 yasidnayken okulumlada hep o ilgilendi yeni başladığım birinci sınıf annem o sira kanesere yakalanmış tedavi süreci hastenelerdeymiş dört dörtlük değildi tabiki çocukluğumuz ama yinede çok şükür maddi zorluğa rağmen babam ihtiyaçlarımızı gideriyodu elinden geldiği kadar🤲❤️ asla şiddet yoktu görmedim ama poskolojik olarak isteklerimiz vardı anlayamiyorlardı herkes kendi derdindeydi başına büyüktü ablam abim okula giderim kahvaltı yok sabah herkes yatiyo ben sessiz sedasız saçım yapılmamiş formami giyer giderdim şimdi oğlum 4 yaşında ana okuluna gidiyor her sabah eşimle ona kalkıyorum asla kalkmamaik yapmam kahvaltı hazırlıyorum orda yapmalarına rağmen evde de yiyor muahbnet kuruyorum oğlumla iletişiimimi kesmem herzaman konuşursun manevi olarak yanında olduğunu hissettiririm
naree yaaa 🥺🥺 gönül isterdi anne babayla büyümeyi ama bazı anne babalar varki zarardan ziyandan başka bir iz birakmiyor belkide babaannenle dedenle buyumen de senin için güzel bir şans olmuş annen babanla buyumus olsan belkide yokluklarindan büyük yaralar bırakırlardı kim bilir. İyi bir anne ve baba evladını ne olursa olsun bırakmaz çünkü.
zarifhanim okurken gözlerim dolu dolu okudum 🥲 çok güzel bir anne ile büyümüşsün kötü bir anne olma ihtimalin 0
belladonna umuyorum ki sende annen gibi güçlü ve yere saglam basan bir kız yetiştireceksin canım benim
rumi21 o dönemler çok zorlukları olsa da geleceğe hazırlanırken etkiler bıraksa da ben şunu yaşadım kendi çocuğuma yaşamayacagim bilincinde olmak gerçekten çok güzel. Takdir ettim
Bosaniyorum ohhh vallahi çok mutlu oldum dilerim sizde çocuklarınıza böyle bir gelecek sağlarsiniz ♥️
dnz23 aslında bunu yavaş yavaş aşabilirsin ki ileride çocuğun da bundan yakınmasın
kleopatranizzz İnşallah canım 🙏🏻 Benimde amacım bu yönde inşallah iyi bir ebeveyn olmayı başarabiliriz
belladonna bunun bilincinde olan bir insan her türlü başarır bence 😍
kleopatranizzz yani bu dönemde denge kurmak çok zor. Mesele biz kardeşimle hem (hala) annemden korkarız hem de yaptığımız her şeyi bilir, söyleriz. Ben küçükken de beni hiç kısıtlamadı, gözle görülür sınırlar koymadı ama aslında sınırlarımız vardı biliyorduk. Hala şaşırıyorum o dengeyi nasıl kurduğuna. Ben annem gibi bir anne olmayı isterim ama ileri de bunu ne denli başarırım bilmiyorum
Annem gibi yapıp kendimi 2 kere terk etmezdim veyahut öldürmeye çalışmazdım ya. Şimdi kızımı sevgiyle aşkla büyütüyorum çok aşığım ona. Eşim haftasonu kızımızı alıp dışarıya çıktığında bile çok kötü hissediyorum onu bıraktığımı sanar diye kıcının dibinden ayrılmıyorum
kleopatranizzz evet deneyeceğim ama şu an çok küçük üstüne titriyorum 🥲
kleopatranizzz tüm çabam ve isteğim bu yönde
kleopatranizzz aynen bende senjn gibi icimi rahatlatiyorum belki olasalardi ben hu kadar güçlü olmazdim ,ne ne olursa olsun hiç bir şey çocuklarını bırakmaya sevmeye ne neden ne de engel olabilir .. herkes anne ve baba olamıyor işte..
sirinhatun_ Allahindan bulsunlar hiç üzme kendini sen çok güçlüsün senin ailen eşin ve kızın dilerim hep mutlu olursun ❤️
- Düzenlendi
Pinkoooo ben burdayım😂
Eski hesabım o benim
BlackMambaa_ ahahah yemin ederim yeni hesabını etiketlemeyi unutmuşum 😂