Mtlukadn ya bravo getçekten kendini bilen konuşmasını tavrını tarzını sevdiğim bi yorum oldu bu bende tam olarak buna değindim fakat sapık dediler 🙄

Mtlukadn Tm o zaman madem bu kadar saygılısnz benim neyi savunup neyi savunmayacağımada saygı duyun bize de karışmayın madem öyle

AkileUgur o hatayı senin ebeveynlerin yapmış zaten ki sen olmuşsun .. bu kadar ağzı bozuk bi insanım çöp tenekesi dışında bi yerden çıkmış olması imkansız dimi

Kidstengeldim size kimse yorum yapmayın dedimi siz yazıyosunuz karşılıklı atışıyoruz saygısını aşan olursada maşallah diyecek halimiz yok

Cemrerana sen sakın üreme bak tamam mı yoksa 🙄 neslin devamında ülke mazallah yani bı çare olur

Cemrerana kendi adına üzülmesin ziraa tırnağımda ki pislik sensin.
        Birilerinin altına yatmadım diye mi cahil oldum? Bence asıl cahil sensin birilerinin altına yattığın için değil, yazılanları kaldıramayıp bilmişlik taslamalarından ötürü.
        Sen benim okuyup, okumadığımı, ne iş yaptığımı biliyor musun ki konuşuyorsun? Bu tavrınla asıl cahil sensin, ben değil. İyi akşamlar.

Cemrerana saygısını aşan yorum arıyorsanız gidin azdım yandım postlarına sataşın cnm siz savunulacak biseyi savunmuyorsunuz işiniz burda sığ düşünce düşürmek ama asla aşağıya çekemeseniz yine diyorum yine diyorum savunulacak bi tarafı yok buranın

Lina- kocamın altına yattığım için mi bu kadar vır vır .. ne kadar zavallı bi durum değilmi lafın altında kalmak nasıl bi duygu anlatsana biraz

AkileUgur tühhh üzüldüm onlar adına napsınlar yapmışlar bi hata evlat işte atsan atılmaz 🤪🤪