Cemrerana dünden beri boş boş konuşuyolar kimse bunları ciddiye de almıyo sorun orda dedikleri 1 kelimeyi bile ciddiye almadım
Namus bekçiliği sizemi kaldı !
Rabbim mahreminizi saklayın diyor hanımefendi. Burda dünden beri okuduklarım karşısında şoklara uğradım resmen. Mesela 22 yaşında genç bir kız tanımadığı adamla buluşup otel odasında çılgınca seks yaptığını anlatıyor ve herkes sanki büyük bir aşk yaşamış gibi destek yorumları yağdırmış. Ve diğer başka bayana da taktik veriyor yok işte dekolteli giyin yastığa parfüm sık cart curt. Diğeri yazmış orgazm olamıyorum öteki demiş salatalık yada patlıcan sok. Ulan birde normali buymuş gibi günahlarınıza ortak oluyorsunuz. İğrençsiniz midem sizin gibi insanları kaldırmıyor
Allahın dediğini almamışsın bizimkini alsan nolur
eyegze o zaman git bu uygulamadan basit yani😂😂
Lalderiin almamak lazım aslında haklısın
Kidstengeldim elbette okula gidecek arkadaş ortamı olacak e o zaman da iyi şekilde yetiştirdiğiniz evladımız sizin ahlaki değerlerinize göre hareket eder diye düşünüyorum etmezse de kimsenin suçu değil herkes kendi tercihlerini yaşar ha biri evladinizi istemediği bir şeye zorlar o zaman durum çok farklı ama çocuğunuz aaa bak bu arkadaşım birçok kişiyle birlikte olmus dur ben de olayım dikecekse burda kimsenin bi sucu yok herkesten hayati sizin ahlaki değerlerinize göre yaşamasını bekleyemezsiniz
eyegze yok canım tedbirli davranıyoruz biz teşekkrlr
eyegze ben salatalık patlıcan normalmi dedim bunlara bende karşıyım nimet sonuçta .. ama bayana laf söylemek yargılamak haddim değil sonuçta o ayet sadece kadınlara inmedi ayrıca ayetlere dinimize bu kadar bağlıysak başkasının günahını yadırgamak daha büyük günah ona doğru yolu anlatmaya çalışmak uygun üslupla kafi .. kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez sonuçta onun yerine siz yanmayacaksınız dimi
Cemrerana haksızsın apla. Çok iğrenç şeyler var
Eesrakrggz ablacım iğrençse iğrenç ben yargılamayın diyorum şak şak alkışlayalım demiyorum unutmayalım kınadığımız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz
Cemrerana 🤣🤣🤣 karakteri nasıl çözdün hemen prof musun azgın
Cemrerana açılın namus bekçisi geldi olay nedir sjsjshsh
Cemrerana kusura bakmayında bir adabı vardır bunun. En ince ayrıntısına kadar anlatılıp, yazılıyor. Özeliniz zaten bizi ilgilendirmiyor ta ki sen gidip ayrıntı yazana kadar. bana ne sevgilinin 💩 sından, bana ne salatalık, patlıcandan. Bana ne senin gırtlağından. Bir sıçtığınızın rengini yazmamışsınız buraya o da olur yakında. ama şöylede bir şey var kusura bakmayın ama eğer böyle bir platformda paylaşılıyorsa iyi-kötü yorumlarada katlanmanız gerekiyor! Eğer siz bu yorumları kaldıramıyorsanız paylaşmayacaksınız.
Lina- siz yokken kimse burada böyle cevap yazmyordu siz geldiniz mahvettiniz uygulamayı. Sizden önce herkes okuyup geçiyordu yani
AkileUgur kargaya bakıpta serçe denmez dimi 🙄
Mtlukadn benim değilse sizin evlatlarinzn başına gelirse de böyle konuşabilecek misnz allah korusun diyeyim yine de
Lina- ciddenmi ya bidahakine sizden izin alırım kusura bakmayın yargı machine ..
Kidstengeldim bak şimdi haddini aştıkça aştın evlattan vurulmaz insanlar senin başına gelmez diye kuralmı var
Cemrerana evlendik götten de vermiyoruz tşk