Eesrakrggz ablacım iğrençse iğrenç ben yargılamayın diyorum şak şak alkışlayalım demiyorum unutmayalım kınadığımız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz

Cemrerana kusura bakmayında bir adabı vardır bunun. En ince ayrıntısına kadar anlatılıp, yazılıyor. Özeliniz zaten bizi ilgilendirmiyor ta ki sen gidip ayrıntı yazana kadar. bana ne sevgilinin 💩 sından, bana ne salatalık, patlıcandan. Bana ne senin gırtlağından. Bir sıçtığınızın rengini yazmamışsınız buraya o da olur yakında. ama şöylede bir şey var kusura bakmayın ama eğer böyle bir platformda paylaşılıyorsa iyi-kötü yorumlarada katlanmanız gerekiyor! Eğer siz bu yorumları kaldıramıyorsanız paylaşmayacaksınız.

Lina- siz yokken kimse burada böyle cevap yazmyordu siz geldiniz mahvettiniz uygulamayı. Sizden önce herkes okuyup geçiyordu yani

Lina- ciddenmi ya bidahakine sizden izin alırım kusura bakmayın yargı machine ..

Lalderiin benden önce veya sonra bu farketmez. Sonuçta herkese açık bi platform değil mi? Ayrıca geçmiş postlar önüme çıktığı zaman sizin tabirinizle kötü yorum yapanı da gördüm bilin istedim. Özeliniz sizde kalsın ayrıntıyı bilmeye gerek yok zaten siz ayrıntı ile yazdığınız için bu tepkiler. Kaldıramıyorsanız kullanmayın çok basit

Eesrakrggz bende evliyim bende öyle bişey yapmadım o nerden çıktı şimdi ne alaka

Cemrerana haddimi senden öğrenecek değilim milleti kışkırtıp durma ayrıca niye karşı geliyoruz zaten ana konusu bunlar gibi olma korkusu evlatlarımzn

Lina- ben boşa elimi yormam cevabı haketmen için algılaman gerek 👍

Cemrerana tekrar söyleyeyim herkese açık bir platformda olumlu, olumsuz düşünceleri kaldıramıyorsanız, ya kaldıramayacağınız şeyleri yapmayın, yada böyle postlar açmayın herkesin yaptığı gibi, düşünceleride kendine nokta.

Kidstengeldim hanımefendi umarım hiçkimsenin evladının başına hicbir şey gelmez ben elimden geldiğince egriyi dogruyu ayirt edebilecegi zamana kadar bana göre yanlış davranışlardan çocuğumu korumaya calisirim sonrasında kendi seçimiyle bana göre bir hata yaparsa elbette kızarım üzülürüm ama dünyanın sonu gelmiş gibi de davranmam kimseye de hepiniz herkesle düşüp kalktınız o yüzden çocuğum da yaptı diye saldırmam.