Lina- ben boşa elimi yormam cevabı haketmen için algılaman gerek 👍

Cemrerana tekrar söyleyeyim herkese açık bir platformda olumlu, olumsuz düşünceleri kaldıramıyorsanız, ya kaldıramayacağınız şeyleri yapmayın, yada böyle postlar açmayın herkesin yaptığı gibi, düşünceleride kendine nokta.

Kidstengeldim hanımefendi umarım hiçkimsenin evladının başına hicbir şey gelmez ben elimden geldiğince egriyi dogruyu ayirt edebilecegi zamana kadar bana göre yanlış davranışlardan çocuğumu korumaya calisirim sonrasında kendi seçimiyle bana göre bir hata yaparsa elbette kızarım üzülürüm ama dünyanın sonu gelmiş gibi de davranmam kimseye de hepiniz herkesle düşüp kalktınız o yüzden çocuğum da yaptı diye saldırmam.

Cemrerana evet o algılamayacak kadar beyinsizsin çünkü kabul ettiğin güzel. O yüzden 2. Kez yazdım🥸

Lina- ahahhah gerçektenmi bende bunu anlatmaya çalışıyorum iki saattir dimi herkesin yaptığı kendine

Lina- cıkk cıkk beyinsiz insan yoktur anatomik olarak mümkün değil fakat sşzin gibi kullanayanlar var bu gerçek

Cemrerana hangi insanlara?😂 sizin savundugunuz yoldan çıkmış insanlıktan çıkmış azgnliğn dibine vurmuş yaratıklara mı saygı duyucam

Cemrerana beyninden şüphe ediyorum gerçekten senin. Arkadaşım Bak sana doğru gelen bana yanlış gelebilir bu çok normal tamam mı. Ama sen buraya gelip ayrıntı vererek yazarsan yorumumu yaparım. Kaldıramıyorsan insanların yazdıklarını yazma

Mtlukadn savunulacak bi tarafı olmayan postlara karşı geldiğiniz için mi saldırgan olduk siz neyi savundugunuzun farkında mısınız?

Lalderiin isteyen istediğini yapsın biz normalleştirmek istemiyoruz sonuna kadar karşı çıkıyoruz sex hikayelerninze yapacaginizi gidin eşinizle sevgilinizle yapın buralara gelip detay detay yazınca ne oluyor ya allah aşkına fışkırıyorum demiş demin biri bu size nasıl normal gelebilir ne zihniyetle açtı o postu sapıklık be bu

Cemrerana sizde beyin olarak tırnağımın çöpü bile yok, buda ayrı bir gerçek. Yazdığımla alakasız şeyler yazmaya devam et😂 tekrar söylüyorum kaldıramıyorsanız yazmayacaksınız 🔊 bir insan böyle bir şey yazıyorsa linci göze almış olması lazım sizde galiba o da yok😂mantık işte devreye giriyor burda. Oda sizde yok 🤷🏻‍♀️