Namus bekçiliği sizemi kaldı !
Cemrerana senin gibi beyinsiz aklı şeyine çalışanlar der🤣
AkileUgur ay valla ne taktınız ya afedersiniz de am sizin değil isteyen ilişkiye girer istemeyen girmez okaaay
Mtlukadn savunulacak bi tarafı olmayan postlara karşı geldiğiniz için mi saldırgan olduk siz neyi savundugunuzun farkında mısınız?
Lalderiin sen ne zipliyorsun fiki fikici başı 🥳
AkileUgur sana ne çöp kovası
Lalderiin isteyen istediğini yapsın biz normalleştirmek istemiyoruz sonuna kadar karşı çıkıyoruz sex hikayelerninze yapacaginizi gidin eşinizle sevgilinizle yapın buralara gelip detay detay yazınca ne oluyor ya allah aşkına fışkırıyorum demiş demin biri bu size nasıl normal gelebilir ne zihniyetle açtı o postu sapıklık be bu
Cemrerana sizde beyin olarak tırnağımın çöpü bile yok, buda ayrı bir gerçek. Yazdığımla alakasız şeyler yazmaya devam et😂 tekrar söylüyorum kaldıramıyorsanız yazmayacaksınız 🔊 bir insan böyle bir şey yazıyorsa linci göze almış olması lazım sizde galiba o da yok😂mantık işte devreye giriyor burda. Oda sizde yok 🤷🏻♀️
AkileUgur Akile 🙄
Christian-Grey001 eyyy ni va gıı sen kimsin 🥳
Lina- tırnaklarınızın pisliği için üzgünüm sizin adınıza 😅 ya linç ettin cevabını yeterince veriyoruz işte daha ne istiyorsun fazlasınızmı onuda veririz zira bugüne dek hiç bi lafın altında kalmışlığım yok işte okumak bilgi sahibi olmak lazım aslında senin gibi cahillerle asla muhatap olmam ama sana tanıdığım istina için sevinmelisin 😘
LiTeraRy zebani gibi bekleyecm 😂
Lalderiin sen git çöp tenekesine boşal 😅
- Düzenlendi
Kidstengeldim evet gayet farkındayım evlilik dışı ilişki yaşayanlar var birden fazla kişiyle ilişki yaşayanlar var anal yoldan ilişki yaşayanlar var seks anılarını yazanlar var bana uygun şeyler mi hayır değil ama kimseye de bana uygun olmayan şeyleri yaptılar diye hakaret küfür etmiyorum nasıl burda anlatırsınız demiyorum çünkü beni ilgilendirmiyor çünkü kimsenin benden izin alması gerekmiyor çünkü bu platform demek ki bu tarz konulara serbest ki konusulabiliyor çünkü bu tarz konuların olduğu daha bir çok platform var ve hiçbiri beni alakadar etmediği için girip bakmıyorum bile. Herkesin kendi tercihi hanımefendi kaç yaşında kaç kişiyle evlilik dışı vs. Hepsi insanların kendi tercihi ve kendi istegiyle oldugu surece hiçbiri suç değil ve insanları suç olmayan bir şey için nasıl bunları yaparsınız diye yerden yere vuramam. Hiçkimseyi tanımıyorum belki dini inançları yok belki de benimkinden farklı inanca sahipler ve bana göre günah olan onlara göre değil belki bilmiyorum anlatabildim mi yeterince açık konustugumu düşünüyorum
AkileUgur en azından rotasyon farketmeksizin çalışan bi aklım olduğu için çok şükür ya senin yerinde olsaydımda kafamın içi saman dolu olsaydı tövbe tövbe allah korumuş
AkileUgur Bir dost yorumlarına şaşırdım 😏
Mtlukadn ya bravo getçekten kendini bilen konuşmasını tavrını tarzını sevdiğim bi yorum oldu bu bende tam olarak buna değindim fakat sapık dediler 🙄