Kekillikamisci aynisi ilk evlendigmzde bende de vardi sonra ne oldu ? Gozunu bi korkuttum kredi kartim da var nakit param da robotum da var arabam da ustelik pasalar gibi kendi aldi alacak da evet birikim yapmak guzel ama varken benden kisarsan olmaz o is… Maddi olarak kendimde kazandm ama ona elini bile surmedi ha suan calismiorm kizim daha 6 aylk ama ben calismazken de yapacak ne demek 5 kurus para birakmamak ne demek supurge alcaksam sen ne ise yariosn demek ya pardon da öküz mu bu
Bakmayın güldüğüme..
Kekillikamisci bizim de durum çok iyidir eşim asker , ama robot süpürge diye tutturmadim ya da aifrey mi ne yazamıyorum bile bide zaten aifry kendim istemiyorum gerek görmüyorum inan, ama onun dışında tabii vermesi gerekiyor para. Ama robot supurgem yok sunum yok diye kendini üzme. illa ki olur bı yerden sonra. Sürekli birşey icat ediliyor. Hepsini insan nasıl alsın ki dediği gibi süpürge bu mutluluğunuz daim olsun. 🤍 Sağlığınız yerinde olsun inan gerisi teferruat illa ki bazı yatırımlar için bazı şeylerden fedakarlık yapmak gerekir diğer insanların yatırımı yoktur parayı oraya buraya harcar robot süpürge bilmem ne işte sen düşün yanii hiç kendini o konuda üzme. Ama tabi ki evin hanımı olarak eline para vermesi gerekir çünkü dünya hali ne olacağını bilemeyiz eşin yokken ihtiyaç olabilir. Ani bir durumda.
Kekillikamisci tabi orası öyle belkide istersen verir ama hiç istemedm ihtiyaç duymadım bi şeye katılıyorumki. insanın kendi cüzdanı olsa ve içinde azda olsa parası bulunması iyi hiss ettiriyo 😁
Kekillikamisci
Eşinin düşüncesi çok yanlış. Kadının eline para verilir, kadın çok da güzel değerlendirir o parayı. Eşin hep böyleymiş canım şu saatten sonra değişir mi bilmiyorum keşke değişse..
Belki de hep bu şekilde büyüdüğü için de böyle olmuş olabilir.
Yani çocukların ihtiyacını olduğunu bildiği halde eve para, kart bırakmıyorsa diyecek bir şey bulamıyorum.
Coolness evet aynen dedgin gibi kotu gün parası lazm..
dnz23 teşekkür ederim . Bende onu anlatıyorum işte geçen sene 3 liraydı mesela süpürge bu sene 10 lira alsaydı kardaydi ama kafası farklı calisiyo ..
Susunbebekuyuyo çalışamam ki biri 4 yaşında biri 4 aylk
Medusa iş yeri arabayla 10 dkka oldgu icin ben hemen gelirim diyo aciklamasida bu
superisi_ kaç kez konuştum evlendik evleneli defalarca söyledim Nuh dio peygamber demiyo
Kekillikamisci çok yanlıs ya
zarifhanim herşeyi faturaları falan hep o halleder . Altinlariniza çok üzüldüm Allah bida yasatmasin . Ben zaten çok tripliyim küserim bu konu hakkında kaç kez küstüm hatırlamıyorum bile . Ama yok yok yok ..
1ysf1gzd nasl korkuttun banada soler msn
Bsrkaya istedgim robot süpürgeyi almıyor diye üzülmüyorum ki zaten . Beni insan yerine koyup para vermediğine üzülüyorum. Teskkur ederim
fatima19 aynen öyle haklsn
belladonna babasına aynı böle bunun . Ondan görmüş zaten . Çocukların bı ihtiyacı varsa beni ara geleken alırım der ..
Kekillikamisci sen de her gün milyon kere ara
belladonna hahahah ne diyim 😂
Kekillikamisci okurken sinir oldum eşine bir kadın evde cabinde nakit parasız bırakılır mı ya o parayı sana verse eminim har vurup harman savurmayacaksın sende bilirsin ne yapıp ne yapmayacağını kadının eline para verilmez ne demek ya çok yanlış, robotmuş airfrey bunlar zaruri ihtiyaç değil boşver onları kafana takma zaten, tamam iyi hoş yatırım yapmak geleceği düşünmek güzel ama yarına çıkacağımız ne malum sen bolluğun içinde bunu neden çekesin , o yatırım diye ömrümüzü harcadığımız evler bir depreme bakıyor, rabbim hayırla harcamayı o evlerde oturmayı nasip etsin inşallah hepimize, yine yatırımını yapsın yarınını tabiki düşünsün ama bu kadar da değil ya sende bi kadın olarak markete pazara neden çıkmayasın neden istediğini gidip alamayasın, umarım bir gün bu huyundan vazgeçer eşin
Kekillikamisci Canın ne istiyorsa onları söyle çocuk istiyor de evde şu yok de bu yok de söyle işte bir şeyler 😊
belladonna onu hergun yapiom zaten o gelmeden 😂😘 maksat büyük şeyler aldrablmek 😘❤️