belladonna babasına aynı böle bunun . Ondan görmüş zaten . Çocukların bı ihtiyacı varsa beni ara geleken alırım der ..

Kekillikamisci okurken sinir oldum eşine bir kadın evde cabinde nakit parasız bırakılır mı ya o parayı sana verse eminim har vurup harman savurmayacaksın sende bilirsin ne yapıp ne yapmayacağını kadının eline para verilmez ne demek ya çok yanlış, robotmuş airfrey bunlar zaruri ihtiyaç değil boşver onları kafana takma zaten, tamam iyi hoş yatırım yapmak geleceği düşünmek güzel ama yarına çıkacağımız ne malum sen bolluğun içinde bunu neden çekesin , o yatırım diye ömrümüzü harcadığımız evler bir depreme bakıyor, rabbim hayırla harcamayı o evlerde oturmayı nasip etsin inşallah hepimize, yine yatırımını yapsın yarınını tabiki düşünsün ama bu kadar da değil ya sende bi kadın olarak markete pazara neden çıkmayasın neden istediğini gidip alamayasın, umarım bir gün bu huyundan vazgeçer eşin

Kekillikamisci Olsun yine de senin elinde paran olmalı ya çok yanlış düşünüyor. Nasıl çözülür hiç bilmiyorum burdan belki aynı sorunu çözen varsa yardım eder

Kekillikamisci değişmez maalesef. Bu biraz yetistirilme tarzı. Benim babam maaşını çeker kendi harçlığını alır gerisini anneme veriridi ister yetir ister arttır. Fatura market ekmek herşey annemdeydi. İlk evlendigimiz zaman ben de böyle bir beklentiye girdim galiba kaç paramız kaldı ne kadar kredi kartı borcumuz var ben de bileyim diye darlardım. Sonra baktım her aile düzeni aynı değilmiş 😄 şimdi erkek kardeşim de babamdan gördüğünü yapıyor maaşını alıp eşine veriyormuş eşi de çalışıyor bu arada. Demem o ki canını sıkma evet çok can sıkıcı ama yapacak bişey yok. Biraz kopardığım kardır gözüyle fazladan harcatmaya çalış.

Gün içinde dışarı çıkıp hava almaya çıkınca da mı yaninizda para olmuyor ne bilim çocuktur canı bişey ister onu geçtim sizin canınız bir simit almak ister ya da bir içecek içmek istersiniz yani bunlaro da mı idrak edemiyor eşiniz benim eşimde ufak cimrilikleri var ama asla nakit olarak kendini sıfırlama der ve nakit verir arada bir ayreten 2 tane kart yanımda ha bunlara güvenip herşeyi alıyor muyum hayır aldırmak için bende uğraşıyorum ama dünyanın binbir türlü haki var o yüzden asla böyle olmamak gerekiyor her daim sizin yanınızda olamaz eşiniz en azından 200 300 TL bıraksa nakit 2 3 günde bir batmaz yani tuhaff