Kekillikamisci
Eşinin düşüncesi çok yanlış. Kadının eline para verilir, kadın çok da güzel değerlendirir o parayı. Eşin hep böyleymiş canım şu saatten sonra değişir mi bilmiyorum keşke değişse..
Belki de hep bu şekilde büyüdüğü için de böyle olmuş olabilir.
Yani çocukların ihtiyacını olduğunu bildiği halde eve para, kart bırakmıyorsa diyecek bir şey bulamıyorum.
Bakmayın güldüğüme..
Coolness evet aynen dedgin gibi kotu gün parası lazm..
dnz23 teşekkür ederim . Bende onu anlatıyorum işte geçen sene 3 liraydı mesela süpürge bu sene 10 lira alsaydı kardaydi ama kafası farklı calisiyo ..
Susunbebekuyuyo çalışamam ki biri 4 yaşında biri 4 aylk
Medusa iş yeri arabayla 10 dkka oldgu icin ben hemen gelirim diyo aciklamasida bu
superisi_ kaç kez konuştum evlendik evleneli defalarca söyledim Nuh dio peygamber demiyo
Kekillikamisci çok yanlıs ya
zarifhanim herşeyi faturaları falan hep o halleder . Altinlariniza çok üzüldüm Allah bida yasatmasin . Ben zaten çok tripliyim küserim bu konu hakkında kaç kez küstüm hatırlamıyorum bile . Ama yok yok yok ..
1ysf1gzd nasl korkuttun banada soler msn
Bsrkaya istedgim robot süpürgeyi almıyor diye üzülmüyorum ki zaten . Beni insan yerine koyup para vermediğine üzülüyorum. Teskkur ederim
fatima19 aynen öyle haklsn
belladonna babasına aynı böle bunun . Ondan görmüş zaten . Çocukların bı ihtiyacı varsa beni ara geleken alırım der ..
Kekillikamisci sen de her gün milyon kere ara
belladonna hahahah ne diyim 😂
Kekillikamisci okurken sinir oldum eşine bir kadın evde cabinde nakit parasız bırakılır mı ya o parayı sana verse eminim har vurup harman savurmayacaksın sende bilirsin ne yapıp ne yapmayacağını kadının eline para verilmez ne demek ya çok yanlış, robotmuş airfrey bunlar zaruri ihtiyaç değil boşver onları kafana takma zaten, tamam iyi hoş yatırım yapmak geleceği düşünmek güzel ama yarına çıkacağımız ne malum sen bolluğun içinde bunu neden çekesin , o yatırım diye ömrümüzü harcadığımız evler bir depreme bakıyor, rabbim hayırla harcamayı o evlerde oturmayı nasip etsin inşallah hepimize, yine yatırımını yapsın yarınını tabiki düşünsün ama bu kadar da değil ya sende bi kadın olarak markete pazara neden çıkmayasın neden istediğini gidip alamayasın, umarım bir gün bu huyundan vazgeçer eşin
Kekillikamisci Canın ne istiyorsa onları söyle çocuk istiyor de evde şu yok de bu yok de söyle işte bir şeyler 😊
belladonna onu hergun yapiom zaten o gelmeden 😂😘 maksat büyük şeyler aldrablmek 😘❤️
Kekillikamisci Hmm onu bende bilmiyorum 🤷♀️
TombulHatun teşekkür ederim canm . Aynen öle ya ben öle kokoş hanımlardan degilimki . Neyi nereye harcayacgmi bilirimde işte nabak …