• Sağlık
  • Merhaba kızlaaarr ???? Kimse var mııı?

ebru bende 5 kilo vermek için hala didiniyorum nolurdu sanki azcık benden alıp onlara verseler .d.d

Peride program bitti ya kazık atmıştır annesi yaşında kadın tam bir çıkarcı öykü

Peride spor salonuna verdiğim paraları biriktirip ben de ameliyat olcam kesin çözüm .d.d

sinem ben genelde yeşil çay içiyorum ama adaçayı da iyidir

Ecem tutayım size hemen minibüs ordu gibi gidelim 😃 😃 😃

Peride İş yerinde telefonu geç açıyorum diye surat yapıyor sanki keyfimizden açmıyoruz çok ciddi değil ama uzatıyo işte gereksiz yere 🙁

Peride bide o fotoğraflarına şop yaptırıyolar 1 gecede 10 kilo vermiş gibi oluyo falan çok çakallar 😃

sinem ben bu ara çok ekinezyalı kış çayı içiyorum çok faydasını gördüm

sinem ahshahah aldatırsa ilk buraya yazıcam korksun bizden

Nida daha başlamaz inş ya hasta hasta kızları alıyolar sabahtan akşama bağırıyolar 😃

Merhabalar 🤗 daha yeni ewliyim kına gece akşamı adet görmeye başladım 7 gün sürdü ve düzensiz adet gören birisiyim adetim birtiği gün ilişkiye girdik ve çocuk istiyoruz doğurganlık dönemimde karma karışık oluyor düzensiz olduğum için üzerinden 2 hafta geçti toz pembe bi akıntım oldu sabahı da toz pembe akıntı gelmiş biraz dün idrar tahlili yaptım ve -çıktı 😉 Sorun ne çözemedim hala ama 🤣

Nur hamile kalmak istiyosan bence doktora git sana bi takvim planı çıkarsın çok güzel plan yapıyorlar bi sorun varsa da o açıklar