Peride Naz bebeğim sıkma canını aldatma olayı falan yoksa hepsi geçer neden kavga ettiniz kırmadı seni inşallah💖
ebru Ecem ünlüler de yiyip yiyip ameliyat oluyo ne güzel hayat ya bizde iki kilo vermek için aç aç gezelim 😃
Peride ebru kesinlikle çok doğru sonra da boy boy poz veriyorlar biz zavallılarda sabahtan akşama koşuya gidiyoruz 😃
Nida ebru bende 5 kilo vermek için hala didiniyorum nolurdu sanki azcık benden alıp onlara verseler .d.d
Peride KIZLAR HOŞGELDİNİZ KIZLAAR Sinem bebeğim ılık bir duş al sonra da sıcak çay yap çayın kaynarken de bir tane havluyu ütüyle bi güzel ısıt koy karnının üstüne sıcak sıcakta çayını iç çok iyi geliyor💖
sinem Peride Naz kırdıysa söyle toplanıp gelelim boşuna kurmadılar sonuçta burayı feminist hareketi 😃
Naz Peride İş yerinde telefonu geç açıyorum diye surat yapıyor sanki keyfimizden açmıyoruz çok ciddi değil ama uzatıyo işte gereksiz yere 🙁
sinem Peride nur yerlitaş instada yayın yaparken şehitlerle ilgili bişey söylemişti ondan dolayı büyük tepki aldı herkes engelliyo onu 😃
Naz Peride bide o fotoğraflarına şop yaptırıyolar 1 gecede 10 kilo vermiş gibi oluyo falan çok çakallar 😃
Mavikelebek Nida Tecrubekonusuyor cidden ne yapacagimi bilmiyorum ayrilmak istedgimi soyledim kayinvalidm yok kizim yazik cocuguna diyor gercektende yazik okdr kotuyumki