Rouge BlackMambaa_ daha vaktim olmadı canım o kadar da takı takan biriyim 2 takı dolabım var vakit bulsam
realistbayan BlackMambaa_ kuzum atacaktim ama beğendigim o takımı aradım kaydettim sanıyorum kaydetmemisim bulamadım o sebeble atamıyorum üzgünüm 🥺🌸
Rouge BlackMambaa_ canım heryerden alıyorum kuyumcudan yada magazalardan takıcılardan ama sadece alışveriş gecmişimden bazılarını toplayabildim örnek olsun diye
Rouge Rouge sırt kolyelerini seviyorsan benim gibi böyle modeller bakabilirsin asırı zarif duruyor sürekli bakıyorlar soruyorlar onun dısında sahmeran var bir sürü sey ama onlar online degil gosteremiyorum
Rouge Rouge bu cartier küpenin gümüş rengini daha cok seviyorum bence daha güzel sade şık hemen patlatıyor
BlackMambaa_ Rouge Ben genel olarak Hep takıcadan aldım hiç bir zaman kuyumcadan almayı düşünmedim ama orayada bir bakayım attığın modeller şık ve zarif hoş duruyor cok beğendim 😊 Ben de genel olarak hep altın rengi deniliyor herhalde onları daha çok beğeniyorum Ama her iki rengide takmayı tercih ediyorum yinede Teşekkür ederim zamanını ayırıp attığın için 🫶
selen_ simonedebeauvoir ben bunu nasıl görmem bayıldım sırt kolyesi ve vücut takılarını bemde çok seviyorum 🤤❤️🔥
simonedebeauvoir Resim yüklemek tek tek çok uğraştırıcıymış birde şöyle toplu atayım bi kısmı bunlar hani zarif kategorisinde küçük sade şeyler Buna ek hayalet zincirli tektaş veya başka şeyler severim
enerciiiii simonedebeauvoir ay bende fazladan oldu mu kafam karışıyor hangisini taksam diye hepsin8 kullaniyor musun gerçekten
simonedebeauvoir Bu da uzun bi su yolu bağlantısı yok ortadan bir düğüm atıp takıyorum düğümde tam göğüs ortasına geliyor çok kışkırtıcı duruyor saten gömlek içine falan
BlackMambaa_ simonedebeauvoir Aşkım attıkların çok hoş duruyor fakat açık giyinemiyorum 🥹 hele o son attığın içimi cız ettirdi😂🥹
BlackMambaa_ simonedebeauvoir Neden benim karımın göbeğini kalçasını başkası görsün kafasındaaaa 🥹🥹🥹o yüzden hep tunik uzun gömlek boydan elbise falan vs 🤦♀️O boydan elbise dar olsun kalçam gözüksün yaz kış demeden hırka giydirir 😂
simonedebeauvoir selen_ ayyy bende çok severim bekarken özellikle çok daha dekolteli giyerdim şimdi tabi eskisi gibi değilim bu da yılların zinciridir en az 7 -8 yılı var
enerciiiii BlackMambaa_ instagram da madam butik taki var Bi bak istersen güzel şeyler var Alışveriş yaptım karatma olmadı
simonedebeauvoir enerciiiii yok düzenlerken fark ediyorum Aaaaa şu da varmış diye çünkü ben tam bir takı hastasıyım her an bir takı alırım çok var, ama mesela şu da var hep aynı şeyi takmam kombin, renk bunlara göre takarım birde bileklik özellikle bol çoklu takarım