realistbayan
Olsun canım canın sağolsun
Çelik takı
BlackMambaa_ canım heryerden alıyorum kuyumcudan yada magazalardan takıcılardan ama sadece alışveriş gecmişimden bazılarını toplayabildim örnek olsun diye
Rouge
Ben genel olarak Hep takıcadan aldım hiç bir zaman kuyumcadan almayı düşünmedim ama orayada bir bakayım attığın modeller şık ve zarif hoş duruyor cok beğendim 😊
Ben de genel olarak hep altın rengi deniliyor herhalde onları daha çok beğeniyorum Ama her iki rengide takmayı tercih ediyorum yinede
Teşekkür ederim zamanını ayırıp attığın için 🫶
simonedebeauvoir
Aşkım attıkların çok hoş duruyor fakat açık giyinemiyorum 🥹 hele o son attığın içimi cız ettirdi😂🥹
BlackMambaa_ ahahhaha kız olsun ben attım öyle tesettürlü müsün
simonedebeauvoir
Yok kız açığım tesettür bana göre değil ama kocam izin vermiyorrr
simonedebeauvoir
Neden benim karımın göbeğini kalçasını başkası görsün kafasındaaaa 🥹🥹🥹o yüzden hep tunik uzun gömlek boydan elbise falan vs 🤦♀️O boydan elbise dar olsun kalçam gözüksün yaz kış demeden hırka giydirir 😂
simonedebeauvoir ben bunu nasıl görmem bayıldım sırt kolyesi ve vücut takılarını bemde çok seviyorum 🤤❤️🔥
selen_ ayyy bende çok severim bekarken özellikle çok daha dekolteli giyerdim şimdi tabi eskisi gibi değilim bu da yılların zinciridir en az 7 -8 yılı var
BlackMambaa_ instagram da madam butik taki var Bi bak istersen güzel şeyler var Alışveriş yaptım karatma olmadı
simonedebeauvoir ay bende fazladan oldu mu kafam karışıyor hangisini taksam diye hepsin8 kullaniyor musun gerçekten
enerciiiii yok düzenlerken fark ediyorum Aaaaa şu da varmış diye çünkü ben tam bir takı hastasıyım her an bir takı alırım çok var, ama mesela şu da var hep aynı şeyi takmam kombin, renk bunlara göre takarım birde bileklik özellikle bol çoklu takarım
simonedebeauvoir benxe bilekliği çoklu takmayı seviyorum ama sıkılıyorum bir süre sonra ondan sordum sıkılıyor insan aldigiyla kalıyor sadece
enerciiiii sağol aşkımm