selen_ ayyy bende çok severim bekarken özellikle çok daha dekolteli giyerdim şimdi tabi eskisi gibi değilim bu da yılların zinciridir en az 7 -8 yılı var

enerciiiii yok düzenlerken fark ediyorum Aaaaa şu da varmış diye çünkü ben tam bir takı hastasıyım her an bir takı alırım çok var, ama mesela şu da var hep aynı şeyi takmam kombin, renk bunlara göre takarım birde bileklik özellikle bol çoklu takarım

simonedebeauvoir ayy o ne kadar takı. Bende yarısının yarısı yok. Takı seçmeyi beceremiyorum ya. 🥲Normal bir kot bi tişörtle bile kombine hava geliyor kolye küpe takınca. Bir de nerden alıyorsun acaba trendyolda güvenip alamıyorum dandik durur kararır falan diye ❤️

Usnac95 burdan bir tanesi trendyol sadece geri kalanı hep altın, pırlanta, gümüş ama mahalle gümüşçüsü değil swarovski so chic falan o yüzden kararma atma kopma yaşamadım ben kuyumcu alışverişimi bile netten yaptığım oluyor geçen gülaylar kuyumcusunun netten bir baget ve yanları şu yolu dizili pırlanta bilekliğini, birde kırlangıç detaylı altın zincirini aldım mesela herkes şok hani kargoya nasıl güvendin diye ama öyle 🤣

enerciiiii yok ben sıkılmam zamamsız parçalar alıyorum mesela pırlanta şu yolu ondan sıkılmam çünkü çok asıl zarif, veya bagetli su yolu aynı şekilde veya charmlı altın bileklik e o charmlarında benlik anlamları var derken sıkılacak gibi olmuyorum, ancak hasır kelepçe akıtma vs takarsam boğuluyorum sanki elimi koparıyorlar

Nietzsche boncuukkk bu ilk attığın bileklikten iki tane almıstım gelicem diye hatırlıyorsan gelemedim bir sana bir bana 🥲digerleri de cok güzel yüzügü yok bende ortadaki var sadece daniel sana kurban olsun rouge gelsin hepsi senin ben dahil dkdkddk

Rouge yaa seni yerim,sen gel de bunlar gelmesede olur,bir de almış saklamış 🩷 Ben saatine de göz koydum ama paraya kıyarmıyım bilmiyorum ,çünkü hepsi güzel seçemiyorum 😂

Rouge Ardle Türkiyeye gelince bana da sözün var babamın işyerine gidip foto çekilecektin unutmadın dimi 😂😂😂 ( Kıskançlıkta Tombul gibi olun )

Nietzsche unutur muyum peki benim bir tek sana karsı romantik olmam eşime 14 subatta bile saçma sapan bisey alıp sana aylar yıllar öncesinden hediye alıp saklamam dkdkd

Rouge ahahah sen gel de kızımı da getiririm sana çocuğa hevesin gelir belki 😂😂 5 10 tane biometrik filan da çekelim lazım olur sana 😂😂