lanjalee Gittibimilyarlikmobilya dün noldu ki 😂 aynen aynen tıklama bende merakıma yenik düşmezsem tıklamam 😅
Gittibimilyarlikmobilya lanjalee İlacımı almadığım için vücudum etkiye tepki gösterdi 😂 ben burdaki çıkacak görüntülerden korkuyorum ya 😁
lanjalee women_34 anlamadım ki bi anda bi sürü çıktı bazı arkadaşlar tıklamış 😜😜😂 bazı arkadaşlar 🔜 @kleopatranizzz @Medusa 😂😂
kleopatranizzz lanjalee ahahha kız linke tıklamadım postu açtım sadece fjfjffj sen postu da açmadın sandım
lanjalee Medusa yaaa yaranamaz olur musun sen olmasan bunca fedakarlığı kim yüklenir omuzlarına Medusam ❤️🤭😅 post açtım napim merak ettim 😂🙃
Medusa lanjalee Yok daha da girmem postlara🥀 Onlar buranın müdavimi arada gelir edepleriyle reklamlarını yapar giderler😂😂 Baaazıları gibi değiller🤪
kleopatranizzz lanjalee ay yok yok gözlerinin hakkına girmemek adına da gir demem,neler gördü bu gözler burada .🤣🤣🤣
lanjalee kleopatranizzz postu açtım da sonu gelmiyodu linkin geri kapattım 😅 canım benim ya gözlerimiz neler gördü gerçekten son olur inşallah 😂