Kız bu japonlar ne yazıyo napıyo burda bi sürü post oldu bot hesap mı bunlar niye gelmişler ajan falan olmasınlar 👀😅
Bunlar kim ?😂
- Düzenlendi
lanjalee Bence onlar burayı çok yanlış anlamışlar fhhfhfh kadınların fotolarının altına birde numara eklemişler 🤣🤣 tövbeee yaa dhhdhd
kleopatranizzz ben hiç tıklamadım da ya merak ettim nasıl fotolar nasıl numaralar yani 🤭😂
lanjalee aç bak kotu birsey yok fjfjfj korkma ahhaha
kleopatranizzz hayır çok korkuyorum 😂 kahvaltı yapıyorum ya pis bişeyse söyle 🫣😂😂
lanjalee
Çince yazıyor galiba
Gerçi Çinçe yazması japon olduğu gerçeğini değiştirmez
Gittibimilyarlikmobilya Çince Japonca Korece bilemedim 😅 bi merak ettim de tıklamadım ya linke tıklama fobim var 🫣
lanjalee kız yok pis birsey olsa neden bak diyeyim fjjfhfh
kleopatranizzz ay ne bileyim ben gördüm sen de gör diye olabilir ben olsam yapabilirsin öyle bi pislik 😂😂
lanjalee
Ay yok bende tıklayamam değişik bir şey çıkabilir kaldıramam kdkdkd dün zaten anksiyete atağından çıktım midem bi hal kötü bir şeyle daha da kötü edemem midemi kdkdkdk
Gittibimilyarlikmobilya dün noldu ki 😂 aynen aynen tıklama bende merakıma yenik düşmezsem tıklamam 😅
women_34 anlamadım ki bi anda bi sürü çıktı bazı arkadaşlar tıklamış 😜😜😂 bazı arkadaşlar 🔜 @kleopatranizzz @Medusa 😂😂
lanjalee
İlacımı almadığım için vücudum etkiye tepki gösterdi 😂 ben burdaki çıkacak görüntülerden korkuyorum ya 😁