Gittibimilyarlikmobilya lanjalee İlacımı almadığım için vücudum etkiye tepki gösterdi 😂 ben burdaki çıkacak görüntülerden korkuyorum ya 😁
lanjalee Medusa yaaa yaranamaz olur musun sen olmasan bunca fedakarlığı kim yüklenir omuzlarına Medusam ❤️🤭😅 post açtım napim merak ettim 😂🙃
Medusa lanjalee Yok daha da girmem postlara🥀 Onlar buranın müdavimi arada gelir edepleriyle reklamlarını yapar giderler😂😂 Baaazıları gibi değiller🤪
kleopatranizzz lanjalee ay yok yok gözlerinin hakkına girmemek adına da gir demem,neler gördü bu gözler burada .🤣🤣🤣
kleopatranizzz lanjalee ahahha kız linke tıklamadım postu açtım sadece fjfjffj sen postu da açmadın sandım
lanjalee kleopatranizzz postu açtım da sonu gelmiyodu linkin geri kapattım 😅 canım benim ya gözlerimiz neler gördü gerçekten son olur inşallah 😂
lanjalee Medusa ya sen o iktidarsız çiçek emojisini atınca ben bi üzüldüm ama 🥹 kim kız o baaazıları 😂
Medusa lanjalee İktidarsız çiçek mi hahahahshhshdhdhdjdjdk Allah cezanı vermesin bütün ciddiyetim gitti😂 Hayır kocam soruyo bi de neye güldün diye ne dicemm?!😂 Bu pis fotoları atan burayı normalde kullanan biri, onu fark ettik son olayda🤫
lanjalee Medusa o çiçeği görünce aklıma bu geliyo napim 🤭😂😂 ayy kimmiş ya bana niye kimse söylemedi alacağınız olsun darıldım gücendim 🥹
Medusa lanjalee Son olaya şahit oldun muu?😂 Pisliği yapan kişi burdaki kişiler hakkında bilinen şeylere laf attı da o yüzden, hakim yani her şeyee