Revaneli kusura bakmayin lütfen ama gercekten kötü bir durum ben olsam o iliskiyi orda birakir kalkarim ne demek insanin karisina o sözleri sarf etmesi
İlişki sırasında söylenen sözler
Revaneli betii güzel acıklamış canım. Bunu eşinle kesin konusmalısın.
Asafinannesii 😅😅çok güldüm ya çok güzel söylemişsiniz 😃
Revaneli yatakta edepsiz konuşmak benimmde hoşuma gider ama bu sözler biraz ağır kaçmış sanki🙄
Asafinannesii tövbeler olsun valla çok güldüm😂
Asafinannesii bu iyiymiş 😂😂😂
Kirmizisarap Oda edepsizlik kısmını biraz fazla abartıyor işte, dediğim gibi normalde asla böyle konuşamaz kapının önüne koyarım bilir, ilişki esnasında böyle
Kirmizisarap ya esimde bana diyor konus benim hosuma gidiyor diye fiziksel olarak herseyi yapiyorum ama konusmaya gelince hicbirsey diyemiyorum agzimdan cikmiyor aklima da birsey gelmiyor ne diyecegim ki diye dusunuyorum birde iliskinin ortasinda 😅😅😅
Tiredshe şimdi burda söyleyemiyorum🙈 bir de ben linç yemiyim😂
Kirmizisarap Niye linç yiyesin ki burası bir platform isteyen istediğini yazmakta hür ve özgür 🤗Ben yazdım sende yaz merak ettim 🤣 yalnız olmadığımı bileyim
Revaneli vajinismus tedavisi gördüğümde doktor da bize tavsiye etmişti bunları 😂 herkesin haz alma durumu farklı sonuçta ki gerçekten öyle olduğunu düşündüğünü sanmıyorum
Muallaktayim Bende o şekilde söylediğini düşünmüyorum, merak ettiğim için buraya yazmak istedim