• Cinsellik
  • İlişki sırasında söylenen sözler

Revaneli bunlar çok ciddi şeyler karşınıza alın konusun bence

Revaneli Bu sözleri gerçektenmi söylüyor size?Eğer söylürorsa açık açık konuşun rahatsız olduğunuzu söyleyin. Hoşlanmıyorum böyle sözlerden diyi .

Olivetti Günlük hayatımızda hiç bir problem Yok çok iyiyiz şükür çocuğumuzla ilgilenir evdeki bütün işlere yardım eder. Sadece hoşuna gidiyormuş bu şekilde söylemek beni kötü gördüğü için değilmiş. Seks dışında böyle birşeyin harfini bile söyleyemez tabiki

zey_zey_ İlişki esnasında evet söylüyor ama kötü amaçla demiyor biliyorum o ana kaptırdığı için. İlişki dışında asla söyleyemez

Kirmizisarap

Kirmizisarap Oda edepsizlik kısmını biraz fazla abartıyor işte, dediğim gibi normalde asla böyle konuşamaz kapının önüne koyarım bilir, ilişki esnasında böyle

Olivetti Aynen benim eşimde öyle normalde zaten diyen birisi değil, ki diyemezde zaten

Kirmizisarap ya esimde bana diyor konus benim hosuma gidiyor diye fiziksel olarak herseyi yapiyorum ama konusmaya gelince hicbirsey diyemiyorum agzimdan cikmiyor aklima da birsey gelmiyor ne diyecegim ki diye dusunuyorum birde iliskinin ortasinda 😅😅😅

Kirmizisarap Niye linç yiyesin ki burası bir platform isteyen istediğini yazmakta hür ve özgür 🤗Ben yazdım sende yaz merak ettim 🤣 yalnız olmadığımı bileyim

Revaneli vajinismus tedavisi gördüğümde doktor da bize tavsiye etmişti bunları 😂 herkesin haz alma durumu farklı sonuçta ki gerçekten öyle olduğunu düşündüğünü sanmıyorum

Revaneli canım bazıları sana ahkam kesilir de herkesten cok onlar duyuyor o lafları normal hayatta sex sırasında gayet normal eşinin öyle söylemesi hosuna gidiyorsundur bazılarının kocası gibi en azından oruspulara gitmiyor eşin sjsjsjjs😉😉😂

Revaneli sevişme esnasında söyleyebilir hoşuna gidebilir.. Benim eşimde söyler bende ona söylerim hoşumuza gidiyo ikimizin arasında olan bişey sonuçta ve sadece o an için geçerli cümleler.. kapının önüne koyan koysun siz yatağa koyun aldırmayın gayet normal😉😉