• [silindi]

Elfida-10 Benden Önce abim felan girdi Ve o cikti Ben girdim Dusa Ve dusu aldiktan Sonra tam cikicaktim ki küvetin icinde akinti gördüm Beyaz sperm gibi Ve bana bulasmis olabilir mi vajinaya

[silindi] ya allah askina sperm disarda canli kalamiyo orada nasil canli kalsin ve sana bulassin

• [silindi]

Yuhbe He Cok Komik Bisey yasamadim yasamamda evlenmeden ömce

• [silindi]

Lalderiin Iste Internette neler okudum insanin akli biraz Düsünüyo korku olusuyo

[silindi] bir sey olmaz bosuna dert etme abin ciktiktan sonra dusu temizle oyle gir

• [silindi]

Lalderiin Bir Kac Haftaya Adet olucam Eyer adet olursam korkmam Gereken Bir durum var mi yoksa adet olsam bile hamile kalma riski Yok ozaman

[silindi] sperm girmemis ki icine hamile kalasin bosuna dert etme hicbir sey olmaz

• [silindi]

Yuhbe YA Nebilim Burda cogu kisi yazmisti iliskiye Girmesen bile hamile kala biliyon felan diye

• [silindi]

Ama Zaten Bir Kac hafta Sonra Ader oldumda korkucak Bisey kalmicak

[silindi] o diğenler ucundan sürtmüştür 😂😂😂 ondandır sen duş almışsın orayla temas eden bişey yok takma kafana bişey yoktur belki sendendir o akıntı falan

[silindi] evet sperm kaçarsa hamile kalabiliyosun bakire olsan dahi ama sen de böyle bi durum yok sperm canlı değil

• [silindi]

Yuhbe olabilir Bilmiyorum Ama zten adet olursam Bir Kac Haftaya bu korkum da gider

• [silindi]

Lalderiin Internette okumustum sperm Disarda 2-3 dk yasiyomus Tek

[silindi] alıp vajinaya sokmadınya kalmazzsın merak etme spermler dışarda ölüyor bunebiçim bir kafa🤦‍♀️

• [silindi]

Mathilda Yok sokmadim Tabi Ama küvette oturdum Iste korkum Orda

• [silindi]

Lalderiin Haklisin Canim Benimki Iste piskolijik Bir korku Ama Zaten Bir Kac Haftaya Ader oldumda bu korkum gider