- Düzenlendi
Eskobar şimdi şöyle benim teyzelerim annem o kadar süslülerdi ki bende öyleydim bastan beri ve hep biseyler yapmak isterdim ama büyük annem bizimkiler hep makyajdan cok bakım odaklıydılar sürekli cilt temizliginden bahsediyorlardı bende cildim kirlenmesin mantıgıyla hic makyaja özenmedim 10 yas bakım için de erken bana gore ama illa bir merakı varsa bakımdan bahsetsinler benim kardesim ondan biraz büyük ama o da bu zamanlardan gecti biz ona jel aldık mesela dudak kremleri ruj kirpik bakım ürünleri kirpik kıvırıcı oje bunları kullandırdık ve makyajdan çekildi ayrıca kıyafet cantalara yöneldi hic merak salmadı onlar da öyle yapsın ne kadar makyaj yapma deseler o kadar tatlı gelir öneri olarak gitsinler yüzün bozulur bak bakım vaktin geldi genc kız oldun gibisinden konusup aklına girebilirler sanki yasıtlar sanki genc kız olmus gibi konussunlar bir jel alsınlar ecza ürünü olsun hatta dudak ürünleri kirpik kıvırıcı oje gibi seyler ve ona yeterli gelicektir hatta belki ilerde bakım ürünlerne yönelir ben makyaja 18 yasımda tam anlamıyla basladım makyajın güzellik olmadığını anlamalı kadınsı hissetmek için makyaj sart degil modaya bakıma yönlendirsinler alısveris yapsınlar bir kac tane kıyafetle sac ürünüyle ne kadar kendini iyi güzel hissedebilecegini farkettirsinler