Ay valla yorum yapmayayım dedim ama dayanamadım. Arkadaşlar siz iyi misiniz? Neymiş yurt dışında evler bir maaşmis, irkcilik varmış falan filan. Turkiyede bunlar yok mu? Şu an en kötü evin kirası 10.000 tl nerdeyse. Azcik büyük olsun 5 10 senelik yapı olsun dersen bu sayı 15 20 binlere çıkıyor ki bu da 1 asgari ücret demek. Kira konusu kesinlikle hemen hemen ayniya geliyor yurt dışı ile. Turkiyede de 1 kişi çalışırsa asgari ücrete kirada, gecinemez imkanı yok. Yurt dışında da öyle şu anda 1 kişi çalışırsa kirada gecinemez iki yerde de çalışmak şart. Irkçılık konusuna gelirsek de Türkiyede 5 10 sene sonra Türk kalmayacak kimse bunun farkında değil. Atatürkçü olanlar ve sozde dinci olanlar lafım meclisten dışarı arasında büyük bir iç savaş bekliyor turkiyeyi. Diş güçler de bundan faydalanıp turkiyeyi yok edecekler kimse bunun farkında değil. Sokaklarda yürümeye korkar olduk, çünkü bir gün biri canı sıkıldığı için gelip bize silah sıkabilir mesela. İnsanlara yardım etmeye korkar olduk, kimseye guvenmeyeceksin deyip bizi öldürebilir mesela ortada bir sebep yokken. Öldürülen taksici abi gibi örnek olarak. Turkiyede psikolojisi düzgün insan kalmadı, her sokakta ayrı dil konuşan insanlar. Asla ırkçılık için söylemiyorum ama gelen insanların hepsi ayri telden, pis, tacizcisi ayrı, suç makinesi ayrı, tecavuzcusu,katili,sapığı. Hepsi burda toplanmış durumda ve hala da toplanmaya devam ediyorlar. Ben bu ülkede kız çocuk büyütmek istemiyorum şahsen. Benim eşim çift vatandas, kızım da ayni şekilde. Eşimin pek çok akrabası var hollanda İsveç Almanya gibi yerlerde. Burda öldürulecegimize başka ülkede ezik yaşarım çok daha iyi kimse kusura bakmasın ama ulkemizin çivisi çıktı maalesef. Yoksa kim ister ki evini sıfır mis gibi esyalarini her şeyini bırakıp sıfırdan bir hayat kurmayı.. Bizi buna mahrum ettiler üzgünüm