buzdankalpler benim doktordan yana hic yüzüm gülmedi burda aynı sekilde aileminde o yüzden
Perideyi ikiye bölecek mukkemmel bir soru ✨
buzdankalpler Yurt dışında hiç yok demiyorum elbette her yerde suç var kötü insanlar katiller hırsızlar ama caydırıcı cezalar daha çok olduğu için eminim ki turkiyeden daha az sayıda vardır. Burda her yıl yüzlerce kadin öldürülüyor. Yalansa yalan desin biri çıkıp. Çoğunu görmüyoruz bile, duyduklarimiz sadece bu kadar. Ekonomi kesinlikle daha iyi buna kimse itiraz edemez bence. Madem ulkemizi bu kadar seviyor Almanya’daki insanlar vs neden dönmüyorsunuz deyince ağızlarının kenarında OMO KOROLO DOZONOMOZ VOR BOZOM diyorlar çok sinir bozucu. Suç hırsızlık cinayet her yerde vardır illa ki ama maalesef göç aldığından beri Türkiyede çok çok daha fazla
Elisam2022 biz türkiyede bunlar yok demedik yasadigimiz yerde nasil oldugunu anlattik hanimefendii
buzdankalpler cünkü türkiyedeki gibi her sey haber yapilmiyor o yüzden cogu sey bilinmiyor gizleniyor yani.. türkiyede her sey bi haber oldugu icin apacik hersey ortaya sunuluyor cogu ülkede yaptigi bu rezillikleri sakliyor
Moonlight_ Sonuç olarak bir kağıda iki ülkenin pozitif negatif yönlerini yazsak Türkiye daha az pozitif çıkar bu bi gerçek
Elisam2022 herkesin kendi düsüncesi tabi benim ailem burda yasiyordu oraya kesin dönüs yapti bu kadar kötü olsa bizimde dönmemizi istemezlerdi.
Calismayana hic bi yerde ekmek yok
Elisam2022 nedense hep ezberden konuşuyorsunuz. Sosyal medyadakilerin diliyle konuşmak yerine bi dışarı çıkın görün sonra konuşun lütfen. Kaç tane yalam haber çıktı siz takip etmediniz herhalde? Eğerki haber kanallarından örnek verip ekonomi diyecekseniz. Hani şu “annem karne hediyesi et aldıııııı” vay be ekonomi o kdr kötü ki sadece karne hediyesi olarak görebiliyor çocuk. Bu arada @Rouge nin bahsettiği kiralar merkezdeki evler değil. Kötünün iyisi ilçenin dışına doğru kalan evler. Siz seversiniz merkezi yerlerde havadar evde oturup sabah bu erken işe mi gidilirmiş demeyi. Kulaktan dolma görmediğiniz bilmediğiniz şeyi biliyormuş gibi konuşmayı bırakın. Ülkenin siyasilerinden farkınız olsun
buzdankalpler Yaa tabi yurt dışında yaşayıp malum partiye oy verip sonra gelip burda eurolari ezmek hoşunuza gittiği için ülkemizden başka güzel yer yok sizin için. Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum her şey ortada zaten ispatlayacak bir durum yok yani. Iyi günler diliyorum
Moonlight_ Orası zaten oyle çalışan iyi kötü geçinir bir şekilde ama bir geçinmek var bir geçinmek var. Ekonomi açısından en azından çok kötü durumdayiz alim gücü 0. Vergiler allah katında, allah sonumuzu hayır etsin
Bsrkaya Her nekadar türkiye bitik vs olsada ben başka şehirde daha yaşamaya alışamadım döndüm geldim gene istanbuluma kaldıki başka ülke ayy bayılajayımm🤪Başka memlekette yaşayamam illede vatanım illede vatanım.He ekonomisine gelecek olursak illaki bi dur diyen olacak fiyatlar böyle arta arta nereye kadar artacak illaki bi yerde bi patlak verecek.Biz doğmadan öncede butür olaylar olmuş ama gelmiş geçmiş.Hergün güneş doğuyor her karanlığın arkasından illaki sabah oluyor öyle kalmıyor🤷♀️
Rouge bize denk gelen doktor alman değildi galiba o yüzden. Odaya gelen hemşireler de çok iyiydi. 1 hafta kadar hastanede yattı annem şu kötüydü diyemiyorum. Hatta yan yatakta yaşlı bir kadın vardı kadının herşeyiyle ilgileyolardı. Almanyada sistem böyleymiş duşuna saçını taramasına kadar hemşire ilgileniyomuş. Ama ölüyorum demeden de hastaneye gidemiyosun önce aile doktoruna aile belki 2 hafta sonraya termin veriyo o da sevk verirse… aklıma şunu getirdi. Bir dönem 11 saat çalışıyorduk çok yoğundu mesai de zorunluydu istemiyosan gidebilirsin ver istifanı modu. Her gün baş ağrısı geçmiyo hafifliyo sadece ya da ağrısından ağlıyorum artık. İlaç fayda etmiyo majezikmiş apronax mış. Bir yeri aradım randevu için 3 ay sonraya dedi. Ya dedim kanser olsam ölürüm o tarihe kadar yine gelemem o tarihte bu nasıl randevu yok dedim vermeyin siz randevu hasta ölmez sağ kalırsa ya da iyileşmezse o zamana kadar gelir dedim kapadım. Türkiyede de araştırma hastanesine gitmek çok zor.
Bsrkaya Abimin karısının akrabağlarının çogusu ya Hollandada yada almanyada.Yılllaaardırda ordalarmış baya eskiden beri yani.Velhası kuzum oralarda türklerin,müslümanların çocuklarına pekte hoş davranılmıyormuş.İlla ayrımcılık yaşanıyormuş yani.Kimse yabancıya kendi halkı gibi davranmaz
Büşram Aşkim konuna yazmasam olmaz.
Nasilsin bebiş nasil
taze annelik nasil gidiyor.
Sana mudanyadami guzel Erzincanmi.
Aynen onun gibi..
Avrupa ki hak ve hukuk.medeniyet ve ahlak hiç bir yerde yok.
Türkiye batının çöplüğü olmuş.
Elinizden gelirse çoçuklarini ve kendini kurtar.
Eşin görevi birakacakmi…
Ne planlama yaparsaniz yapin Avrupaya taşınma planin harika..
Zorluğu var ama rahat edeceksiniz
Moonlight_ Aaaaa ister istemez demek ki ırkçılık her yerde varr. Hele Türklere karşı nedense çok fazla var
simonedebeauvoir Hadi yaa bak bunları duydukça ülkeme olan sevgim arttii 😂 aslında dışardan bakınca çok cazip gözüküyor ama içine girince öyle değilmiş demek ki baksana gercekleri duymaya ihtiyaçimiz var gerçekten
Elisam2022 Evettt yorumunu çok iyii tuttum gerçekten beni de düşündüren bunlar bende aslında o yüzden yurt dışı demiştim çünkü orada saygı var. Vee korku içinde yaşamak yok. Gerçekten anlattıklarının hepsine katılıyorum her an olebiriliz can guvenligimiz kalmadı ve adalet diye bir şey de yok. Hastalıklar demişsin bı yerden saldırıyor. Vee ülkemde çok çeşit insan var. Kimin kime ne zarar vereceği belli değil
Yasak_elma çok haklısın yildizimmm illa herkesin kendi vatanı demiiii 😅 yaa ekonomiyide geçtim artık bizim turkiye de elden gidiyor insanları çok acimassiz olmaya basladi hele her tür cinsten var ülkemizde yaşamaya korkar olduk inan ki yolda yürürken aniden olebilirim yaniii 😅
aykirikadin Yaaa seni cokk ayrı Seviyorumm 🫶🫠 inan seni tanımayı çok isterdim. Hiç unutmamissin Mudanya da oldugumuzuda Mudanya başka güzel tabikii 🫶 çok doğru söylüyorsun canimm bebiş ve ben çok iyiyiz çok teşekkür ederim 🤗
TombulHatun o zaman devamkeee 😅