enerciiiii yok balım ya hasta gibiyim ama böyle grip öksürük yok sadece enerji sıfır zor ayakta duruyorum oğlum için mecbur o olmasa yatak döşek yatacam yani öyle diyim

Zamansiz_ hayır ya düzelmedim bu nasıl bişey anlamadım kemiklerim ağrıyo halim yok ama grip falan değilim değişik bişey

enerciiiii acim acc 🥲😂😂 ay simdi gelir acken nasil kilio viribiliyisin cik yinliss diyeb🥲😂 oldukca saglikli besleniyorum bide ben ac yatinca veriyorum ya vucudunu tanimak cok onemli

Zamansiz_ yok balım yarın sabah oğlumu götürücem kontrole o ara kendimde bi acilden giriş yaparım ama yoksa fena düşecem hissediyorum valla. Hayır bi çorba yapanım da olmaz valla perişan oluyorum hasta olunca kocam işten gelene kadar

enerciiiii hahaha kiaaaz ☹️🥲😂 vala gidio 30 35 kilo verdim saglikli beslenerek yuruyus hareket ac yatarak tekrar basliyorem Giphy - aha buyle

lanjalee cok iyi biliyorum ya 3 kez virüse yakalanan ben ona benziyor 🥲 sanki vucudunu kontrol edemiyorsun gibi

enerciiiii zaman icinde hissizlesiyir insan 🥲🫠😂 dur duygu somurusu yapmim tartiya cikinca harika oluyor😂😂💃🏻💃🏻

Zamansiz_ öyle yapıcam canım bakalım iğnem de var zaten b12 onu da yaptıracağım akşama kadar çıkamam belki hastaneden 😅

Zamansiz_ valla bana çok iyi geliyo ben her yıl oluyorum mutlaka ya hep düşük çıkıyo toparlıyorum iğneyle sonra yine düşüyo . Ama farkediyorum kendimde gerçekten iğnenin etkisini

Zamansiz_ hapta kullanmıştım newlife dil altında eriyenden ama kesinlikle iğne daha etkili . İğneler bittikten sonra hapla devam etcem tekrar . Biz kadınlar hep vitaminsiziz ya erkekler niye hep dipcik gibi 😅😂

lanjalee vitaminsiz unutkan bitmisss erkekler turp gibi grip olunca bilem yatak dosek🥲 ah ah sus bak sinirlendim yineeeg