Deleted35 Deletedmom_18 çok ilginç ya ne başka bi numaram var ne de e postam yıllardır aynı ama asla düzeltemedim 😅 bi daha giderse açmam ya sinir oldum kısır döngü içinde sürekli aynı şeyler oluyo açılmıyo
Deleted35 Kekillikamisci kendi de bi şifre vermiyo ki kanka işte e postama yollasın diye e posta giriyorum kayıtlı değil diyo oysaki eminim başka e postam yok onu kaydetmiştim
Kekillikamisci Bir hafta ugrastm ne e posta ne kod kabul etmedi böle bı kullanıcı yok diyo lan nasi yok afdjkffkk😂😂😂
Deleted35 Kekillikamisci var işte ben vardım yok muydum @lanjalee yok muydu kim yok diyebilir vardım ama peridecim YOK böyle bi kullanıcı diyo 😂
Deleted35 @NaimeYilmaz hanım bi yardımcı olmanız mümkün mü acaba ben eski hesabımı istiyorum ama giremiyorum hiç bir türlü . Var mıdır bi yolu ?
Deleted35 Kekillikamisci aynen ama gerçekten o kadar görün yapmıştım aslında hesabında aynısını açtım ama ne bileyim işte 😅
Deleted35 Cigdem115 peride bana şifre önermiyor işte ve e postamı ve numaramı da kabul etmiyo beni gözden çıkarmış peride onu anladım incindim kırıldım 🥹😅😂
Kekillikamisci Cigdem115 askm anlamiyosun ki . Hesabı var zaten geri alamıyor . Şifre öner butonu cikmiyomus Apple olduğu icin