Deletedmom_18 o çocuklar nasıl normal kalabilecek toplumda. Nasıl insanlara güvenebilecek? İnsanların kötülüğü yüzyıllardır dünyayı kirletiyo. Çok şükür toplumumuz artık madurun ayıbıymış gibi görüp gösterip sus sus demeyi bıraktı da suçlular cezasını çekmeye başlıyo. Aileler bilinçlendikçe toplum olarak düzeleceğiz inanıyorum rabbime güveniyorum kötülük yapanın yanına kalmayacak. İbret lazım ibreti alem lazım korkmadan insanların canına bedenine el uzatıyolar

fatima19 o kadar çok var ki bizim sitede de bir gün inanılmaz kalabalık oldu ne var diye bir baktık ki 25-30 yaş arası bir genç annesini balkondan atmış kendi atlamış baba da astsubay görevde evde değil

Coolness türk haberleriyle ilgili bi yorum yaptım bazıları başlamasın gereksiz konuşmaya diye önceden bildirdim

Deleted_15 canım ülkeler farklı olduğu için öyle yazdım zaten hepiçiz türküz 🙂bende vurguladım burdada oluyo sadece medyaya ve telvizyona fazla yansımıyo

bezdum aslında ülkeylede alakalı değil dünyanın her yerinde başımıza gele bilecek şeyler çünki ülke ırk fark etmiyo her ülkenıin her ırkın vahşi sapkın vatandaşları var

fatima19 Türkiye’den dışarı çıkmadığım için bilmiyorum canım ben bildigim yeri diyorum haberleri de izlemiyorum manyaklar cok diye

fatima19 Türkiye’de önüne gecilemeyecek tarzda bir sosyal çürüme yaşanıyor, şahsi düşüncem en caydırıcı yöntem idam diye düşünüyorum… Bak o zaman kim kime karışabiliyor