Deletedmom_18 o çocuklar nasıl normal kalabilecek toplumda. Nasıl insanlara güvenebilecek? İnsanların kötülüğü yüzyıllardır dünyayı kirletiyo. Çok şükür toplumumuz artık madurun ayıbıymış gibi görüp gösterip sus sus demeyi bıraktı da suçlular cezasını çekmeye başlıyo. Aileler bilinçlendikçe toplum olarak düzeleceğiz inanıyorum rabbime güveniyorum kötülük yapanın yanına kalmayacak. İbret lazım ibreti alem lazım korkmadan insanların canına bedenine el uzatıyolar
kendime gelemiyorum🥀
fatima19 o kadar çok var ki bizim sitede de bir gün inanılmaz kalabalık oldu ne var diye bir baktık ki 25-30 yaş arası bir genç annesini balkondan atmış kendi atlamış baba da astsubay görevde evde değil
Deleted_15 canım ülkeler farklı olduğu için öyle yazdım zaten hepiçiz türküz 🙂bende vurguladım burdada oluyo sadece medyaya ve telvizyona fazla yansımıyo
buzdankalpler doru bende öyle düşünüyorum zaten çok şey medyaya yansımıyo
buzdankalpler bazıkarının yanına kalıyo malesef keşke her kes yaptığının cezasını fazlasıyla çekse
simonedebeauvoir Allah her kese akıl fikir iman versin 🥀
fatima19 evet canım maalesef öyle:(
fatima19 Türkiye’de önüne gecilemeyecek tarzda bir sosyal çürüme yaşanıyor, şahsi düşüncem en caydırıcı yöntem idam diye düşünüyorum… Bak o zaman kim kime karışabiliyor