etoile yok ya normal bildiğimiz hazır ayran al marketten güzelinden olsun onla ye mis mis 🥰

etoile bende şekerli yemek yemem işte Erzurumlu birileri yiyor bahsettiğim üzere 😅

Deleted35 valla çok eskiden vardı ya Adana’dan getirten var ben iskenderin yanında sşira severim 😂 kebapların yaninda ayran ya da fanta sadece balığın yanında şalgam o da şalgam olmasada olur

Deleted35 eşim tarafında yok şekerli yemek bu İspir fasulyeai var ya hafif şekerli mesela onuda yemezler

Rouge ay biliyorum yemek yemeyi yapmayı seviyorsun ama böyle daha nizami uygun tatlar yersin gibi düşündüm herkes ayran tatlı sevmiyor 🙃😅

Deleted35 yok ayran tatlı yemem ama dikkat etmem uyuma normalde mesela canım isterse pilav ve makarna yiyebilirimn

Deleted35 böyle üzüm sen yapılıyor İskender için çok lezettli ya her yerde yok yanlış hatırlamıyorsam Bursa kebap evi de var

etoile hiç bilmediğim bişey valla iyimiş 🤙 tabi gariplikte önde olsunlar değil mi sende haklısın 🥹😂

Gittibimilyarlikmobilya benim aklıma gelir ya mesela leblebi ve kuru üzümde farklı tatlar ama çok uyumlu hatta beraber de satılıyo bazı yerlerde güzel de oluyor kuru üzümle fındıkta güzel hem güç kuvvet verir 😜😜😂😅

Rouge zaten şu makarna ve pilav alışkanlığı da insana iyi kilo aldırıyor 🫢ben her yemeğin yanına yakıştırıyorum ya nerdeyse bunları biri olmazsa öbürü olur