Rouge zaten şu makarna ve pilav alışkanlığı da insana iyi kilo aldırıyor 🫢ben her yemeğin yanına yakıştırıyorum ya nerdeyse bunları biri olmazsa öbürü olur
Çekirdek,ayran,baklava 🤤
BlackMambaa_ bütün tatlıların yanında ayran içerim dunyanin en güzel içeceklerinden biri benim için ve evet baklava ile tuketince baklavanın ağırlığını hafifletiyor gibi geliyor bana , doktorlar da kan şekerini dengelesin diye oneriyorlar galiba. 😀
Deleted35
Heh işte leblebi kuru üzüm yaparım güzel cidden kuru üzümle ceviz veya kuru incirle cevizde güzel olur 😄
Gittibimilyarlikmobilya kanka baklava Bella Hadid şekerli yoğurt aşkı memnu Cemile 😂😂😂 yapma gözünü seveyim 😜
Deleted35
Genelde regl dönemlerin de böyle oluyorum. İçimde ki çöplük ruhum ortaya çıkıyor 😅
etoile
Sus kız şekerli yoğurduma laf yok 😂😂 Hatta yufka ekmeğine süreceksin dürüm yapacaksın 😅
Deleted35 dün tekrar başladım içmeye bırakmıştım , patatesin üzerindeki toprağı yiyordum 😂😂 hala arada yiyorum 😂😂
Deleted35 işin kötüsü ben sık bırakmıyorm 😂😂
Gittibimilyarlikmobilya doğrudur😃🌸
Gittibimilyarlikmobilya 😶🌫️😶🌫️
Rouge bende makarna çok severim valla çeşit çeşit ayırt etmem yerim 🥰😂
Gittibimilyarlikmobilya aynen gün kurusu ile ceviz de güzel oluyo 🤙😂
etoile denerim inşallah 😘
belladonna bende olcam eli kulağında bugün yarın 😅
Ask_hosmus iç iç ilacını bırakma bak düşüktür bence senin demirin 🤗
sadbarbie ay biliyorum ya ne bileyim postu açtıktan cok sonra düşündüm de hamileler de olabileceğini senin yorumunla düştü jeton tam olarak hatta 🙈😅
TombulHatun uzun sürüyor mu diyetlerin yani ben de öyle istikrarlı olabilsem keşke 🙃