- Düzenlendi
selen_ benim bi ilkokul arkadaşım vardı beslenme çantasına çikolatalı ekmek koyardı annesi o da okulda cips alıp üstüne doldururdu daha garibini de şimdi sende duydum işte elma ve zeytin 😜😂
selen_ benim bi ilkokul arkadaşım vardı beslenme çantasına çikolatalı ekmek koyardı annesi o da okulda cips alıp üstüne doldururdu daha garibini de şimdi sende duydum işte elma ve zeytin 😜😂
BlackMambaa_ hiç birşey yoksa şekerli su iç isteğini bastırır belki ben de kuru üzüm yedim akşama baklava istedim bugün yiyecem yoksa uyuyamam gece boyu forumda baklava diye gezerim 😂😅😅
BlackMambaa_ açmazsan hatırlatıcam ama dene ilk fırsatta giriş gelişme sonuç olarakta postunu detaylandır 😅 ben unutursam da @enerciiiii hatırlatır 🌺🥰
Deleted35 kaç gündür canım soğuk baklava istiyor,neden aklıma getirdin ki şimdi?
Mecbur yicem yani 😂
Deleted35 ya tatlıyı ayranla yemeyi çok seviyorum tek değilmişim demekki😂😂
Deletedmom_18 ye balım ye ama yaramasın löp löp et olmasın yani 😂🤙
melaykeeee siz yazdıkça nasıl seviniyorum anlatamam kendimi değişik sanıyordum bazen bana midesizsin sen diyorlar da 😂
Medusa işte bir gurme daha ❤️ biliyordum ağzının tadını bildiğini 😅😂
Deleted35 tamamdır😂
sadbarbie hamileler posta girmesin ya sonra vicdan azabı çekerim 🙈canın istemesin baklava kötü pis 🫢
Medusa adıyamanda yemiştim öyle sen de oralardan mısın 🙃 çikolatalı ekmekle cips yiyen ilkokul arkadaşım sen misin yoksa 😅🫢
Deleted35 daha dün ayıptır söylemesi baklavayla ayran içtim kskekdkfkd ama tadı nasıl güzel nasıl güzel 😂😂
melaykeeee uyuyamam yemezsem resmen aşeriyorum suan 🫢😅😂
Deleted35 üniversitedeyken arkadaşlarıma baklava ve ayran ısmarladım.yahu nasıl olur ikisi aynı anda nasıl yenir dediler gerekeni yaptım 😎😎
Bubenimoykumm Amme hizmeti adeta 😅🤙
Medusa bende severim de birazcık da uyumlu olsun yani