kleopatranizzz ikiside uyuyo aslında güzel bı planım vardı dibine dibineeee diye basliycaktimda benimkide yattı 😪🤦 ne zamndr bekliom uyumanın sirasimi bee hödükkkkk 🙄🙄🙄
Yardim yardim yardim🙈🙈🙈
Kekillikamisci Yaaa hahaha yicem senii yat uyu sende al uykunu bunun yarını da vaar🫢🫢
kleopatranizzz bebelere ninni acyorum onları uyutrken bu uyuyo ninniye civdivicaaammm 😂😂😂😂
Kekillikamisci At Bi şaplak shhsshhs
Kekillikamisci canim 🩷 bende gamsızımdır,kimsenin beni üzmesine o kadar samimi laubali olmasına izin vermem.Hatta modumu düşüren şeylerden uzak dururum.İnsanlara bu kadar anlam yükleme senin samimiyetin içtenliğin bana geçiyor 💞🫂
newmommy_ onlar gecelik değil jartiyer
selen_ gözyaşım pıtttt 🫂🫂🫂 teşekkür ederim güzel Selen . Güzel moral verdin bana 🫂🫂 şu an planlarimi suya düşüren kocama çok sinirliyim ama inan yorumun beni pambıkkkk gbi etti 😂😂❤️🌺
Kekillikamisci uyandır canım ben uyandırıyorum öyle durumlarda kalksın görevini yapsın😂
selen_ neyse yarına kalsın bugün geç oldu zaten 😂😂😂🤦
Kekillikamisci benim cocuklar uyumuyor evde cumartesinin verdiği rahatlık var 🥹
MedavikPastam
Ay sondaki attığın mini elbise çok hoş bayıldımmm😍😍
Siyah için fizik gerek bence kırmızı daha iyi. Şöyle romantik bir film, mum eşliğinde kahve tatlı çerez alkol kullaniyorsaniz kırmızı şarap gibi bir şeyler olabilir. Nargile olabilir içiyorsanız yine, kendinizi rahat bırakin. Los ışık olsun daha rahat olursun, karşındaki insan hayat arkadasin utanacak bir şey yok öyle düşün. Slow bi müzik eşliğinde eşinin kucağına oturup bi kucak dansı, hafif kalça hareketleri. Atesiniz bol olsun 😍
HurremSultan kııız sen ne fenasın ahahhahah e kilottaki inciler nereye kaçıyor ben gerildim
Elisam2022 ayyyy bir suru cevabin icinden eniyisi senin cevabin cok tesekkur ederiim canimm kucak dansi bakiyim bi youtube dan acaba becerebilecegim seyler mi 🙈🫠
successfulwoman evet yaa böyle gario şeyleri eşimde bende sevmiyoruz 😂 benimkine dar minicik bir etek üzerine crop bir de siyah jartiyer çorap olsun yeter. Ben böyle bodysuitler var ya sexy duran onları da seviyorum bir tane var kotondan almıştım giyince adam kriz geçiriyor ahahha. Onun tarzında birşyeler arıyorum
newmommy_ valla renklerle zevkler tartışılmaz derler ama bordo olan benim çok hoşuma gitti bende böyle bişey almak istiyorum ama çok pahalı yaaa artık aynı fantezi gecelik lerini giye giye bıktım